Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lookkksss

pytanie do panów

Polecane posty

Gość lookkksss

Musze napisać list do mojego kochanie... tylko sama juz nie wiem jak mam sie do tego zabrac:) Nie chce aby to był ot tak zwykły list opowiadający co u mnie słychac a raczej subtelna gra słów. miło by było aby czytając zrobiło mu się az ciepło- nie tytlko pod serduszkiem:) Moze Panowie macie jakies propozycje??

Gość jestem kobietą od urodzenia
i wolę kontakt bezpośredni ( jak ustaliliśmy) a nie listy, a chyba jest taka strona na necie - wyznania- czy cos takiego- tam poszukaj, fajne kawałki dla leniwych.

Gość lookkksss
jestem strasznie konkretna. Nie mam duszy poetki- nestety

a on jaki jest? jak konkretny to po do niego list pisac? kup mu nowy samochod, bardziej sie ucieszy :P

Gość jestem kobietą od urodzenia
http://wyznania.net/wyzn/list.php tu to masz , to nie poezja , to liryka np Snilem o Tobie, prosilem o Ciebie niebiosa. Z rozpacza wzdychalem do nieba czekajac kiedy sie odnajdziesz. Teraz wiem, ze warto bylo czekac, wszystkie przeciwnosci losu staly sie blogoslawienstwem, bo nareszcie spotkalem Ciebie. Kocham Cie i kocham Cie kochac. Pozdrawiam

Gość lookkksss
chce napisac ten list mimo wszystko. Przez najblizszy czas nie mozemy byc blisko siebie, a wiem ze takie milusie słówka sprawia mu przyjemnosć

Gość lookkksss
nie robie z siebie kogos innego, chce mu poprostu zrobic przyjemnosć:) ale jesli zrobie to konkretnie to w efekccie wyjda dwa zdania i z przyjemnosci nici:)

Gość lookkksss
bez przesady zeby to było az tak strasznie sztuczne

Gość lookkksss
Nio i gotowe:) napisałam sama, no moze z mała pomocą wczesniej przygotowanych gotowców:) chociaz własciwie nie jest powalajacy... a taki powinien byc