Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydliwa100

boję się iść do gina

Polecane posty

Gość wstydliwa100

Cześć ma 18 lat i jeszcze nie byłam u ginekologa (a podobno trzeba iść po pierwszej miesiączce, ale ja się bałam i wstydziłam) a teraz boli i swędzi mnie pochwa. Jak się myje to strzasznie piecze. Nie mam też od 3 tygodni okresu! Strasznie się boje ale czy jest jakiś inny sposób żeby nie iść do ginekologa??? Co on będzie mi robił (jak pójde)???? A musze ogolić pochwę bo mam bardzo dużo włosków?? Błagam odpiszcie! Z góry dzieki.

Gość koniecznie idź do ginekologa
inaczej nie wyleczysz tego stanu zapalnego!!!Ginekolog nie gryzie,badanie nie boli,nie musisz się golić.Nie ma się czego wstydzić,tu chodzi o Twoje zdrowie!!!

Gość ghdsfhjdlhj
Nie boj sie to nic strasznego,ginekolog ma w hu*** pcjentek,zadnej nie zapamieta :)

Gość Izuuuuuuuuuuuuuuuuunnia
Idz jak najszybciej :) Naprawde nie ma sie czego bać. Przyjdziesz, doktor zada Ci pare pytan (miedzy innymi kiedy mialas ost miesiaczke, kiedy pierwsza, czy wspolzyjesz). Potem pojdziesz sie rozebrac do polowy (Mozesz ubrac spodnice to wtedy tylko sciągasz majtki i zostajesz w spodnicy). Zostajesz badana , potem krotka rozmowa z Panią doktor, dostajesz rady, recepty i wsio :) Pomysl ile kobiet codziennie chodzi :) TO NIC STRASZNEGO!