Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche smutna przez Niego

zle mi

Polecane posty

Gość troche smutna przez Niego

wczoraj dopadlo mnie jakies zatrucie albo grypa oaładkowa, ciagle wymiotowalam, zle sie czulam, bolal mnie brzuch rano powiedzilam o tym chlopakowi przez tel, wieczorkiem nawet nei zadzwonil i nei zapytal sie jak sie czuje, zazwyczaj dzwoni ok 23 jak juz wroci do domu, dzis rano wyslaal mi ssmka i nawet nie zapytal jak sie czuje, napisalam mu ze chociaz moglby sie spytac zy dalej sie zle czuje a on nic nie odpisal, jestem zla ze nawet nie zainteresuje sie jak sie dzis czuje, czasem mam wrazenei ze moje sprawy jego niewiele obchodza

Gość lllllissssssss

Gość pewnie pomyślał żeś w ciąży
i strach go obleciał ...wiec szykuje drogę ucieczki 🖐️

Gość truskawka876
to po co z nim jesteś powinien cie na rękach nosić !!!

Gość troche mi smutno przez niego
w ciazy nie jestem, wlasnie skonczyl mi sie kilka dni temu okres, ale przyznaje ze mysslam ze mohe byc w ciazy bo kilka dni mi sie spoznial, masz racje truskawka ze powinien mnie na rekach nosic, na razie nie bede sie do niego odzywala, mam sesje za kilka dni i bardzooo duuzo nauki, on jest przyzwyczjony ze to ja sie pierwsza odzywam a teraz niech sobiew poczeka, tylko mielismy jechac za 3 tyg, w gory to byl jego pomysl, na moje urodziny, ale coz szacunek do mnie wazniejszy niz wyjazd w gory