Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za inteligentna

zostawił mnie dla... głupszej

Polecane posty

Gość NNNbbb
musi byc ciezko zachowac poczucie wlasnej wartosci i poczucie bezpieczenstwa w styuacji gdy ktos kogo kochamy zdradza/odchodzi podziwiam was

Gość zissou
nimru, to faktycznie kawal ch~ z Twojego eks; narawde zycze Ci duzo sily i mam nadzieje, ze znajdziesz kawalek fajnej pracy, no przeciez MUSI byc lepiej! Trzymam kciuki. Co za historie~

Gość zissou
*nimuru, przepraszam za przejezyczenie, czytalam chyba za bardzo po kociemu ;)

Gość ja znam taka pare
on - bogaty, intelignenty, zdecydowany, silny charakter; ona - sympatyczna, ale cicha szara myszka, w towaryzstwie sie nie odezwie, przez co wszyscy uwazaja ją za głupią. tylko pytanie czy ona naprawde jest głupia i nie odzywa sie bo nie wie co powiedziec, czy po prostu nie robi konkurencji mezowi? bo ja mysle ze to drugie... i dlatego ją wybrał, chciał miec spokoj ,kogos kto nie bedzie sie z nim klocil ani zagrazal jego pozycji njalepszego. A ona po prostu nie ma takich ambicji. moze tak wlasnie jest z dziewczyna o ktorej pisze autorka, facet chcial miec glupią, bo z głupią łatwiej żyć niż z intelignetną, bo sie na wszystko zgadza, nie zrobi nic nieprzewidzianego?

Gość
ja znam taka pare => niekoniecznie nieprzewidywalny równa się inteligentny, częściej - pierdolnięty :?

Gość figlasion
mój facet mnie zostawił bez słowa ja poroniłam, minęło już 2 lata a ja nadal nie mogę dojść do siebie. ciężko mi zaufać innemu facetowi. to jest straszny ból jak opuszczają ciebie dwie ukochane osoby. ale taki los, życie mnie skarało na maksa. A najgorsze jest to że ja kocham mojego byłego cały czas....

Gość znowy głupoty wypisujecie
Proste, wybrał taką, jaka pasowała do jego niskiego intelektu. Facet ma we łbie siano i wybrał sobie babkę, która też siano we łbie ma. Ja nie wiem, jak można pisać, że widocznie ta nowa laska jest lepsza od autorki. Już sam fakt, że wypina tyłek na fotka.pl i pisze do tego "sweetaśne" komentarze, świadczy o tym, że jest idiotką. A jeszcze większymi idiotkami są te, które nic w tym złego nie widzą.

Gość z troche innej beczki
bo facetom latwiej przychodzi patrzenie niz myslenie oni chca imponowac, czuc sie lepszymi - przy niej moze, a tobie nie mogl sprostac, okazalas sie za duzym wyzwaniem