Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tez lubiana

CZy sa jeszcze faceci ktorzy doceniaja takie dziewczyny?

Polecane posty

Gość ajjj
czyli nie mam co liczyc na rady? szkoda...............:(

Gość autorka topiku.............
A ja mam mlodszego faceta i on nie wie ze ja taka "cnotliwa" troche boje sie mu powiedziec ...a jak mnie wysmieje ze w tym wieku????? jestem zalamana!

Gość nie badz... tez mam mlodszego
i tez stara jestem ;)

tego nie da się w ten sposób wytłumaczyć i doradzić.każdy z nas jest inny i inaczej odbiera pewne bodźce.musisz sam(A)dojść do tego.dużo pomaga właśnie obserwacja partnera i siebie samego

Gość Mistrz Patelnii
Ja niewierze w 45 letnią dziewice, gdyby to byla prawda to oddałbym za ciebie chyba nawet zycie

Gość dziewice w wieku lat 30
też są, a nawet starsze bo niekeidy nie mogę znaleźć faceta do łóżka. Takie jest życie, że zajęte są niańczeniem swego rodzeństwa i towarzyszeniem w pracach domowychj a potem rodzina je olewa i są starymi pannami. Pomyślcie trochę zanim napiszecie takie głupoty, że nie ma dziewic kolo 40. Są. Mam siostrę cioteczną, która jest damą do towarzystwa swej matki. Jak matka jej umrze to pewnie straci cnotę z pierwszym lepszym pijakiem. Mam też dwie koleżanki. Obie w takiej sam,ej sytuacji jak moja siostra cioteczna. Tylko jej matka jest stara a tamte jeszcze dlugo pozyją.

Gość autorka topiku..
chcialabym zeby sie ucieszyl z tego ...ale sama nie wiem jak zareaguje ....troche mi wstyd.... moze dlatego ze ja taka niesmiala jestem ....:) naprawde nieraz mialam okazje zeby to zrobic ale ja nie potrafie sie przemoc nie wyobrazam sobie zeby mnie jakis typ do ktorego nic nie czuje dotykal to obrzydliwe..........