Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto mi pomoże ...........

Sluchajcie O CO TU CHODZI? pomózcie

Polecane posty

Spotykałam sie z pewnym facetem.Powiem szczerze Kocham Go! Nie potrafie spojrzec na innego...Nie potrafie sobie wyobrazic ze jestem z innym. ...... On juz kogos ma... Nie widzielismy się miesiąc czasu. Wczoraj zapytałam Go w smsie "co u Niego,jak mija mu wieczorek itd" On odpisał ze "Pije drinka i Szkoda ze jest zajęty bo jestem cudowna..." i ze nie moze juz naweet zaprosic mnie na drinka....(zawsze mnie zapraszał,jak jeszcze był sam) W sercu poczułam smutek,nie wiedzialam ze kogos sobie znalazł..:( Odpisałam " Nio niestety i ze z całego serca zycze mu Szczęścia" On na to odpisał "Ze teraz wlasnie ujrzał jaką jestem inteligentną i kochaną osóbką. i ze bardzo chce ,abym wpadła do Niego na drinka jak dawniej" Odpisałam ze nie chce aby miał kłopoty... On- Nie interesują mnie moje kłopoty,w tej chwili interesujesz mnie Ty... I spotkalismy sie.. Boże:( Jak ja Go Kocham. A on ma inną:( Nie potrafie sie z tym pogodzić. Rozmawialismy tak miło,,śmialismy sie... Przytulalismy...Nawet całowalismy..chociaz mówilam mu ze nie moze ,bo ma kobiete... Co ja mam robic? :(:(:( Było tak jak dawniej..... Powiedział ze bardzo za mną tęsknił:( Napisalam to wszystko w skrócie....ale prosze napiszcie mi czego on oczekuje? Dlaczego zaprosil mnie na tego drinka???? Czy On tez nie moze o mnie zapomniec? Nie wiem ...:(

Gość nie moze o Tobie zapomniec
taki z tego morał autorko.

Gość hmmm dziwna sprawa
ma inną,ale ciągnie Go do Ciebie..................... Moze z nim porozmawiaj????

Gość eeej wez to nie moze
zerwac z tamta laska??

Moim zdaniem miał ochotę sprawdzić, czy coś jeszcze do niego czujesz i na ile jesteś sobie w stanie pozwolić. Miła rozmowa, pocałunki, dotykanie... Nie sądzę by chciał zostawić nową dziewczynę ot tak, od razu. chciał Cię "wybadac". Teraz już wie swoje, wie co u Ciebie, że jesteś wolna i chętna na kontakty z nim (bez podtekstów). Ja bym teraz poczekała na wyraźny znak od niego, że ma ochotę spotykać się z Tobą. I jeśli taki znak będzie to miałabym oczy i uszy i pozostałe zmysły wyostrzone, bo nigdy nie wiadomo, czy poza Tobą i tamtą dziewczyną nie ma jeszcze kogoś:D

nie rozmawiałam z Nim o jego dziewczynie,nawet nie wiem kim ona jest...nic. Nie interesowało mnie to. Cieszyłam się ta chwilą ,ze jestem obok Niego....

Gość zle postepuje wobec
tej swojej kobiety!! Nio ale widac ze cos tam w srodku do Ciebie czuje.......................................................................... innego wytłumaczenia nie ma. Przeciez tego drinka mógł wypić z nią! A wybrał Ciebie.

Gość niech zerwie z ta swoja dżaga

Ja bym na Twoim miejscu do Niego nie poszła :| On ma kogoś ale z Tobą się spotkał, żeby sobie czas umilić. Jak mu zależy albo naprawdę nie potrafi o Tobie zapomnieć to niech zerwie z tamtą i będzie z Tobą. Proste. Jak dla mnie to na dwa fronty chce jechać, cwaniaczek.

Gość Chce miec...
Cie w razie czego. Jak mu z tamta nie bedzie szlo, to zawsze bedziesz pod reka!

Gość niech zerwie z ta swoja dżaga

Gość prawda choc brutalna
pewnie tamta darzy jakims tam uczuciem a Ty go podniecasz.. Przeciez ma ochote na Ciebie gdy pije drinka..normalnie pewnie o Tobie nie mysli..

Popieram upierdliwą:( Obawiam się, że kobiety, które tu zabrały głos piszą o tym, co KOBIETA miałaby na myśli. Moim zdaniem facet zwyczajnie chce spędzić z Tobą czas, uprawiać sex bez zobowiązań. NIC WIĘCEJ!!!

a moim zdaniem powinnaś przejrzeć na oczy, jakim musi być facetem jak okłamuje tamtą dziewczynę z którą jest oficjalnie a z Toba całuje się za jej prlecami. A moze to typowy podrywacz, pies ogrodnika który sam nie weźmie a innemu nie da? MOże podoba mu się myśl że rozkochał Cię w sobie i może Cie mieć na każde skinienie, bo pomimo oporów zrobiłaś to. Może to łechta jego męskie ego że ma więcej niż jedną kiobietę... dla mnie dno i odwróci łabym sie do niego tyłkiem, jak CI wpiera że jesteś taka cudowna to czemu nie jest z Tobą. POkaż mu ze masz do siebie szacunek i do poki jest z tamta o Tobie może zapomnieć.. znaj swoją wartość i miej swój honor. pozdrawiam.

Gość on chce Ciebie
tamta widac nie jest dla niego

Gość jejjjjjjjjjj
nie wkrecaj sie w to:/ ja w takim ukladzie jestem juz 10 miesiecy, i z czasem coraz gorzej jest.. bedziesz cierpiec gdyby o tobie myslal nie znalazl by sobie innej... nie zalezy mu na tobie - koniec zludzen - przeczytaj;)

Gość naiwniara z ciebie
ty sikasz po nogach bo koleś powiedział że nie moze o tobie zapomniec bo tak acudnowna jesteś a proste fakty do Ciebie nie docierają że jest nielojalny w stosunku do swojej laski ty omdlewasz z zachwytu na myśl o byciu z nim....tylko z kim ?! z ch.o.o.jem , który nawet nie potrafi byc wierny no gratuluję, faktycznie masz powód by szalec z zachwytu

Gość
To w cudzysłowiach to niby cytaty? :o Widzisz i nie grzmisz...

Gość naiwniara z ciebie
nie jest fair w stosunku do tamtej nie będzie fair w stosunku do Ciebie gdyby chciał byc z tobą zerwał by z tamtą najpierw a nie najpierw badał grunt czy nadal go chcesz by potem ewentualnie z tamtą zerwac podobno małpa zanim skoczy z jednej gałęźi na drugą nadal trzyma się tej pierwszej gałęźi podobnie robi ten dupek

Gość posluchaj i sie nie ponizaj
zgadzam sie z naiwna sucza i upierdliwa baba wszystko wskazuje na to, ze facet owi sie podobasz, owszem, ale nie na tyle, zeby sie z toba zwiazac...:o podotykac - owszem, od czasu do czasu, ale na tym koniec a to wszystko powiedział zeby cie sprawdzic - i udalo sie - pokazałas mu jak na dloni, ze jestes na kazde jego zawolanie... uwierz mi, to do niczegio dobrego nie prowadzi pokaz mu ze masz go w dupie - nic nie ryzykujesz przeciez! jesli cie oleje - wszystko bedzie jasne, a ty wyjdziesz z tego z honorem - troche poboli, ale za kilka lat sobie podziekujesz jak zawalczy - bedziesz podwojnie szczesliwa nie lataj za nim - tylko sie ponizasz, nawet w jego oczach wierz mi

Gość posluchaj i sie nie ponizaj
wulgarna sucz - nie naiwna sucz - BARDZO PRZEPRASZAM ZA POMYLKE!

Gość no a ja myślę
że poprostu w danej chwili poczuł się samotny, trafiłaś się ty ...i chłop miał radochę. Prawda jest taka, ze niestety panowie czy chcą czy nie chcą - nie myślą jak kobiety i nie czują jak kobiety, więc ja bym sie nie łudziła, poprostu se bzyknął czy jak tam.