Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaspana krolewna

WZIELAM 1 TABLETKE ANTYKONCEP ZA SZYBKO, A NASTEPNA W DOBRYM CZASIE!POMOCY!!

Polecane posty

Gość zaspana krolewna

Zawsze biore tabletke kolo 22.00 , 23.00. Rano, po obudzeniu musze wziac tabletke na tarczyce, i ....pomylilam sie!!! wzielam tabletke antykoncepcyjna, a potem o normalnej,wlasciwej godzinie 23.00-antykoncepcyjna! odkrylam to kilka dni temu, bo dzien na listku tabletki byl wczesniejszy niz dzien rzeczywisty. dalej biore tabletke o 23.00 / zostaly mi 4 /. mam nadzieje, ze nie wynikna z tego jakies konsekwencje oprocz tego ,ze dzien wczesniej zakoncze branie tabletki! Czy komus sie tez tak zdarzylo?

Gość zaspana krolewna
ehh

Gość zaspana krolewna

Gość nic Ci nie będzie
mnie też się osttanio też zdarzyła taka sytuacja:-PPo zakonczeniu tego opakowania zrób normalna 7 dniową przerwę i 8 dnia rozpocznij normalnie następny listek tabsów.

Gość zaspana krolewna
jeju, mam nadzieje, bo odkrylam to calkiem przez przypadek, jajniki mnie bolaly jak nigdy, potem spojrzalam na listek i ...:(

Gość nic Ci nie będzie
ja też sie zorientowałm przez przypadek,biorę oprócz anty też inne leki i zamist tych innych wziełam dodatkową tabletkę anty(zapominając,że kilka godzin wzięłam tą właściwą:-P)Na początku się przeraziłam czy nic mi nie będzie ale potem po przeczytaniu w necie info na ten temat i po wizycie u gina i zadniu mu serii pytan na ten temat:D(którą miałam kilka dni po tym incydencie)przekonałąm,ze nic nie bedzie złego sie działo;)Na drugi raz trzeba po prostu bardziej pilnowac co i ile razy dziennie się bieze;)Poza tym z dwojga złego lepiej jednego dnia wziąźć 2 tabletki przez pomyłkę niż zapomniec w ogóle o wzięciu tabsy:-o

Gość mialam ten sam problem
ale nie martw sie, wezmiesz nastepne tak jak zawsze 7 dni przerwy i 8 znowu:)