Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto mi pomoże .........

Oco tu chodzi? prosze pomózcie mi....Przenosze temat

Polecane posty

kto mi pomoże ........... Spotykałam sie z pewnym facetem.Powiem szczerze Kocham Go! Nie potrafie spojrzec na innego...Nie potrafie sobie wyobrazic ze jestem z innym. ...... On juz kogos ma... Nie widzielismy się miesiąc czasu. Wczoraj zapytałam Go w smsie "co u Niego,jak mija mu wieczorek itd" On odpisał ze "Pije drinka i Szkoda ze jest zajęty bo jestem cudowna..." i ze nie moze juz naweet zaprosic mnie na drinka....(zawsze mnie zapraszał,jak jeszcze był sam) W sercu poczułam smutek,nie wiedzialam ze kogos sobie znalazł.. Odpisałam " Nio niestety i ze z całego serca zycze mu Szczęścia" On na to odpisał "Ze teraz wlasnie ujrzał jaką jestem inteligentną i kochaną osóbką. i ze bardzo chce ,abym wpadła do Niego na drinka jak dawniej" Odpisałam ze nie chce aby miał kłopoty... On- Nie interesują mnie moje kłopoty,w tej chwili interesujesz mnie Ty... I spotkalismy sie.. Boże Jak ja Go Kocham. A on ma inną Nie potrafie sie z tym pogodzić. Rozmawialismy tak miło,,śmialismy sie... Przytulalismy...Nawet całowalismy..chociaz mówilam mu ze nie moze ,bo ma kobiete... Co ja mam robic? Było tak jak dawniej..... Powiedział ze bardzo za mną tęsknił Napisalam to wszystko w skrócie....ale prosze napiszcie mi czego on oczekuje? Dlaczego zaprosil mnie na tego drinka???? Czy On tez nie moze o mnie zapomniec? Nie wiem ...

moze teraz będe widziała komentarze.. bo w tamtym temacie ich nie widziałam :(

Gość Temperówka dzika
Kretyn z niego, że kręci na boku. Gdybyś była na miejscu jego dziewczyny- jak poczułabyś się droga pannico? Zdradzona? Zraniona? Jeśli on cię kocha- niech ją zostawi i nie rani- wtedy będziecie szczęśliwi, Widzisz- jakie to proste

Gość Faceci...
chca miec ciastko i zjesc ciastko! Ma Cie w razie czego pod reka jak ma ochote na urozmaicenie!! Naiwna jestes bardzo:-(