Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kostucha ehhh

Nogi jak zapałki a brzuch jak dziecko z Afryki!

Polecane posty

Gość kostucha ehhh

Mam przeraźliwie chude nogi - dwa patyki, wszyscy myślą, że jestem strasznie chuda, ale ja mam brzuch jakby w ciąży. Nawet podczas oczyszczania organizmu kiedy piłam przez 3 dni tylko wodę niegazowaną brzuch był tak jakby piłka do kosza :) śmieszy mnie to, ale zastanawiam się czy to normalne?

Gość SAE
miałam tak jak miałam z 15lat, po kilku latach nogi są w miare normalne a brzuch nadal afrykański :(

Hej! Ja mam wlasnie na odwrot-i wlasnie chcialam napisac o tym temat nowy.Mam plaski brzuch ,szczuple rece a nogi i tylek grube:( Jezdze codziennie na rowerze i rzeczywiscie nabralam miesni ale nic nie zeszlo z tluszczu nic!!!W rezultacie moje nogi sa teraz wieksze-bo tluszcz ktory byl zostal i urosly zatopione w nim miesnie:(Jestem zrozpaczona!!!!A brzuch mam plaski i niewiele mi trzeba aby go utrzymywac w formie i w twardosci.RATUJCIEEE:)

Gość zxv
mam to samo szczupla, a brzuch 4 miesiac ciazy, nie zadna wylewjaca sie falda tylko balon, ehh nie wiem co robic moze przejde sie do lekarza

MOZE ENDOKRYNOLOG?NADCZYNNOSC KORY NADNERCZY MOZE TU WYSTAPIC PROSZE PANI LUB NIEDOCZYNNOSC TARCZYCY..?ALBO TAK JAK U MNIE-LECZ ODWROTNIE TAKA FIGURA;/;/

SAMA NIE WIEM KTORA OPCJE WOLE....CZY MOJA CZY WASZA-BEZNADZIEJAAA;/