Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę się wyżalić...

czy ja przesadzam?

Polecane posty

Gość chcę się wyżalić...

Jestem z moim chłopakiem od kilku lat. Na początku bardzo często mówił mi różne komplementy, a teraz bardzo rzadko. Ostatnio napisał do koleżanki smsa z kilkoma bardzo wyszukanymi komplementami. Zrobilo mi się przykro i powiedzialam mu o tym, że jest mi smutno że do obcej baby takie komplementy pisze a ja nigdy takich nie słyszalam. Obrazil się, że mu takie rzeczy zarzucam. Nadal mam żal z powodu tego smsa a teraz jeszcze mam wyrzuty sumienia, że może ta cala afera niepotrzebna. Czy ja przesadzam? Czy Wasi faceci też tak robią? czy Wy faceci obsypujecie komplementami inne baby?

Gość chcę się wyżalić...
nikt mi nie odpowie?

Gość avocado girl
a Ty mu prawisz komplementy? po pewnym czasie wszyscy o tym zapominamy.

Gość chcę się wyżalić...
tak, częściej niz on mi niestety. Przewaznie jest tak, że on mówi komplement wtedy kiedy ja mówię mu coś miłego. To też nie zawsze niestety. A sam od siebie to już prawie wcale. Ale mimo wszystko wiem że mnie baaaardzo kocha.

Gość Żmyja
a co jej dokładnie napisał? może faktycznie nie było to nic nadzwyczajnego

Gość W tym...
problem, ze faceci nie rozumieja kobiet i na odwrot, a o zwiazek obie strony musza DBAC! Mozesz mu powiedziec, ze dla kobiety komplementy sa wazne, bo to jest dla nich afrodyzjak, tak samo jak dla facetow wyglad dziewczyny!

Gość chcę się wyżalić...
że jest zniewalająca i intrygująca i coś tam jeszcze ale już nie pamiętam, bo te słowa najbardziej zabolały...

Gość W tym...
I wielu facetow ma niestety problem z wyrazaniem uczuc i raczej wzniejszy jest dla czyn, dzialanie, a nie slowa, tak wazne dla kobiety.

Gość W tym...
a co to za kolezanka, ze on jej takie teksty pisze???

Gość chcę się wyżalić...
stara znajoma, sporo starsza z którą niby nic go nie łączy, oprócz spraw zawodowych (a dokładnie jednej)... a sms dotyczył zdjęcia które gdzieś tam zobaczył...

Gość Żmyja
Uuuuu... Po prostu ją podrywał, wpadał w flirt... Dla mnie to byłby dobry powód do rozstania, albo przynajmniej ograniczenia kontaktów na dłuższy czas- niech sobie przemyśli swoje postępowanie. Skoro Tobie takich rzeczy nie mówi, to naprawdę nie w porządku. Kiedyś Mój napisał jakiejś pindzie smsa, że ma ładne włosy - też się wkurzyłam, on nie widział w tym nic złego. Ale uprzedziłam, żeby więcej takich rzeczy nie robił, bo może się ze mną pożegnać.

Gość W tym...
a zapytaj sie swojego goscia co by zrobil jakbys Ty wyslala takiego smsa znajomemu? W ogole po co utrzymuje z nia kontakt? Czesto sie kontaktuja?

Gość moj mi nigdy jeszcze
ani jednego komplementu nie powiedzial ;)

Gość chcę się wyżalić...
bardzo mnie tym rozczarował... powiedziałam mu o tym co czuję. Przeprosił mnie wiele razy ale mi nadal jest bardzo przykro. Nie wiem czy będę umiała tak szybko o tym zapomnieć. On tłumaczył, że zrobił to bezmyślnie, ze nie sądził że sprawi mi tym jakąkolwiek przykrość.

Gość chcę się wyżalić...
gdy go pytalam co by czuł odpowiedzial że na pewno nie zareagowalby tak jak ja... ale jestem pewna że byłby bardzo zły i też byłoby mu przykro. najbardziej boli chyba to, że ostatnio ja komplementów nie słucham a takich nie było nigdy.

Gość chcę się wyżalić...
z tego co wiem nie kontaktują się często ale czasem muszą w sprawach zawodowych.

Gość chcę się wyżalić...
nic już nie napiszecie?

Gość Żmyja
Kochasz go? Obawiam się, ze to zwiastun kryzysu w waszym związku... Jest zainteresowany inną kobietą. Jego tłumaczenia są ściemą. Jeśli Ci na nim zależy, to musisz nim wstrząsnąć. Polecam lekturę "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy", tam dużo mądrych rzeczy przeczytasz. Takich, które działają na facetów :)

Gość chcę się wyżalić...
kocham, zależy, wstrząsnęlam i pomogło... zobaczymy na jak długo...

Gość ja mam Pana G
miałaś prawo sie źle z tym poczuć a tym bardziej mu o tym powiedzieć. Faceci czasem to takie bezmózgi ....

Gość chcę się wyżalić...
teraz o ty wiem... ale czasem to tak bardzo boli... ja nie potrafię takich rzeczy przemilczeć