Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marta*

Czy jest na sali stara ekipa Wrazliwych, ogródków i krzaków z malinami? D

Polecane posty

Gnomy, Agiie, Ktosikony, Koce, Nicolesmith< pomorzanki< viv, Piątki, Tempuś..... gdzie się rozpełzłyście? :(

Martuś ale Ty szczescie masz.. że ja tu ja akurat zaglądnełam :) :D:D:D:D:D:D:D Hejka Martuś i wszyscy pozostali :) -------------------------------------------------- i od Andyego czyli Sprzedawce pozdrowionka :P:)

Cześć Posiedzieć z WAMI zapewne miło by było , jednak moi " wielbiciele " popsuliby top zatem sie pożegnam i poczytam czasami ;) Pozdrawiam :)

jestem ale i tak praktycznie nie widzę połowy postów :O

przy tak działającym php na kafe to będzie trudne :P

cześć, Pomorzanko :) Odezwalabyś się na skype, gadu lub @ :P gdzie reszta??? Zgłaszać się! Już! :D

W sumie dalej jestem sama ,ten co pojawil sie w moim życiu to tylko pracą i dla pracy żyje . Mówi o jakimś związku ze mną .. ale zupełnie róznimy się w koncepcji jak to miało by być :O

Mam wrażenie, że Ci mężczyźni to w większości jacyś tacy nieprzystosowywalni :/ zmieni się cokolwiek i upadają, nie nadążają za nami :D

Martuś to najwidoczniej to czas dla Ciebie :D teraz hehe hej Pomorzanka:) nie ładnie się tyle nie oddzywać .. :P

Agiie, genialna zabawa słowem :D witaj z południa :)))) Jak smok wawelski? Stoi jeszcze :P?

gdzie gra słowem? żyje ponoć.. choć go dawno nie wiedziałam.. ale źródła donosza że żyje.. tylko ogniem przestał ziać:(

napisałam: potyka się czasami, a Ty napisałaś coś o moim czasie ;) ach, ta moja nadskłonność do nadinterpretacji.... :/