Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mysiaanga

Ostroznie z tabletkami

Polecane posty

Hej hej kochane, wszystko sie zaczeło od tego ze zapomniałam pigułki 26 godzin i wziełam dwie na raz tak pisało na ulotce ze można tak zrobić wziasc opakowanie do konca a potem nie robić przerwy i wziasc od razu nastepne opakowanielub nie brac juz tabletek zrobic przerwe max.7 dni i wziasc znów tabletki. byłam u ginekologa i powiedział ze to bzdura ze jak sie zapomni tabletki tyle godzin to sie nie bierze dwóch poprostu przestajemy brac te tabletki iczekac na własciwy okres ,mialam tak rozchwiany organizm ze juz 1dnia przerwy miałam okres i tak sie saczył cienko a nawet nie takim ciemnym kolorem,poza tym boli mnie podbrzusze juz po okresie,kłuje mnie strasznie, mdl imnie dwa dni,czy to moga byc pierwszwe objawy? boje sie ze tak i jeszcze infekcja mnie spotkała

Gość wiesz jak sie zaczyna cos brac
to sie na ten temat albo czyta albo dokladnie wyoytuje lekarza. nie masz rozchwianego organizmu moja droga tylko jak sie bierze tabletki anty to nie ma okresu a jedynie krwawienie z odstawienia. i wlasnie to krwawienie teraz masz. nie sadze ze jestes w ciazy. tabletki maja to do siebie ze utrudniaja tez zagniezdzenie sie jajeczka, juz nie mowiac o tym ze ono nie powstanie w ciagu doby czy dwoch, potrzebne sa wszystkie pierwsze dni cyklu, to nie jest tak ze organizm czyha az odstawisz tabletki i od razu sru wyprodukuje jajeczko. do zaplodnienia tez potrzebnych jest pare czynnikow.

Nigdy mi się nie zdazyło krwawienie juz w 1 dniu przerwy. 8 dni pokazuje mi sie i znika brunatna wydzielina ze śluzem,boli mnie wciaz podbrzusze i kłuje