Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nawskaa

Czy faceci lubią jak ich dziewczyny mają zawsze ochotę na seks??

Polecane posty

Gość nawskaa

W sumie prawie non stop mam ochotę na seks :) inną sprawą jest,że jak już się kochamy to mi się to nudzi :P sama często przejmuję inicjatywę, zaczynam pieszczoty, pierwsza proponuję,żebyśmy się kochali. Zastanawia mnie to czy jemu to nie przeszkadza.Mój poprzedni facet bardzo się cieszył,że jestem takim "zboczeńcem",ciągle to powtarzał a ten raz powiedział po prostu,że mu to nie przeszkadza i koniec tematu. Czy ja mu się nie znudzę jeśli będziemy tak często się kochać? Czy faceci też mają ciągle ochotę? z moim się nie da o tym pogadać,więc muszę Was o to spytać. I jeszcze jedno pytanie... czy jeśli oboje mieliśmy ochotę na seks to czy to,że zrobilismy to po pół roku znajomości (4 miesiące spotykania się, 2 miesiące związku) to nie za szybko? czy mogłam coś stracić w jego oczach? nie moja wina,że to lubię...

Gość lasiaaniaa
Ja tez tak mam i moj jest zadowolony, czasami jak nie moze to mu jest przykro i boi sie, ze nie moze mnie zaspokoic ;) Jestem pewna, ze moj temperament mu nie przeszkadza, czasami tylko sie z tego smieje :)

Gość lasiaaniaa
Co do czasu, po ktorym to zrobiliscie, to i tak dlugo czekalas :) z moim jestem 3 lata i po 2 miesiacach juz nie moglismy czekac :)

Gość romantrer
nie sa zadowoleni , bo dla mnie koibieta ktora chce caly czas to nie kobieta tylko facet.

Gość theblackcat
ja to zrobiłam po 1mies bycia razem( z tym ze podkreslam ze zaczynajac bycie razem nie wiedziałam jak ma na imie). Sadze ze to nie za szybko. Aha no i ja nie zawsze mam ochote na sex.

Gość aaaaas
:D:D:D