Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka__

ryzyk fizyk..

Polecane posty

Gość malinka__

ryzykowac i kochac sie bez zabespieczenia w 100% dni nieplodne czy miec mniej przyjemnosci i 0 stresujacych mysli potem.. pomozcie bo ciagnie mnie do tego pierwszego

nie radze! chwila przyjemnosci.. wiele godzin stresu! jak juz tak bardzo chcesz na zywca to wsadz globulk patentex oval, mnie nigdy nie zawiodla a stosowałem długi czas, tzn nie ja (moja kobieta :D)

kup sobie pigulki, niedrogie przeciez zobaczysz jakiego stresa bedziesz miała jak ci sie okres zacznie spozniac. z wlasnego doswiadczenia i drugiej strony widzenia (męskiej) odradzam.

Gość malinka__
wybieram sie po pigulki ale to potrwa bo przeciez musza mi zrobic poziom hormonow a patentex oval sie pieni i piego cze. macie racje ale ciagnie do ciagnie..

Gość malinka__
przestawiaja mi sie literki w lapku:P mialo byc: wybieram sie po pigulki ale to potrwa bo przeciez musza mi zrobic poziom hormonow a patentex oval sie pienii piecze. oj ciagnie do zlego ciagnie..

ja tez nie radze. a skoro to twoj pierwszy raz to nie raze tym bardziej. masz teraz taki wybor w antykoncepcji ze bylabys glupia gdybys poszla na zywiol. a globulki patentex owal n faktycznie sa dobre. tylko cipka sie pinie :-p

Gość malinka__
to nie jest moj pierwszy raz.. zdarzylo mi sie 2 razy robic to bez zabezpieczenia i pamietam jak sie potem balam wiec chyba tym razem sobie odpuszcze. ale tak nie lubie tych prezesow smierdzacych ;/

Gość all night long
mowie wam patentex oval to wielkie gowno! zero pewnosci..

Gość all night long
czy dla facetow to jest duzo gorzej z gumka? nie odbierają tak wyraźnie bodzców? przez to sciskanie..

Gość malinka__
moj twierdzi ze gorzej, co gorsza chyba sobie to wmowil albo rzeczywiscie tak jest bo w gumce mu opada jak chce we mnie wejsc :(

Gość all night long
a Tobie jak jest?czujesz duzą różnice?

Gość malinka__
szczerze mowiac tak.. nie wiem moze sam fakt ze jest we mnie "goly" podnieca mnie. ..

Gość all night long
a co lubisz mu robic.. ;)

Gość tak jakos lepiej
hehe...no wlasnie zabezpieczenie, ale ... kurde nie uzywam od poczatku...2 lata i jest looz....ale juz sie boje troche i zaczn brac piguly, bo moze skonczyc sie szczescie ;)

Gość all night long
a co do stresujących dni,, to myśle ze lepiej sobie oszczedzic.. kazda która sie kiedyś poważnie bała że mogło coś być myśli chyba poodobnie...

Gość all night long
a patentex to zadne zabezpieczenie! uwierz!!

Gość ja bez zabezpieczenia
unikajac dni plodnych... I tak juz dlugo ;) ALe nie bede zalamana jak sie pojawi cus z tego :P

Gość theblackcat
ja bym była załamana jakby sie pojawiło. bez gumek to tylko jak mam okres. i wcale nie jest z nimi tak zle, miło, gładko i czysto....