Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soft soft

co to moglo byc

Polecane posty

Gość soft soft

trzy dni temu dostalam okres, krwawienie bylo slabe,przed wczoraj tak strasznie rozbolal mnie brzych ze az slabo mi sie zrobilo ale przeczekalam i pozniej za jakies 2 godz poczulam ze cos duzego mi wyplywa, poszlam do ubikacji i na podpasce zobaczylam tak jakby taki kremowy worek ok 5 cm dlugosci z otworkiem i wkolo tego takie ciemne skrzepy krwi. potem juz bol sie nie pojawil a teraz mam normalny okres co to moglo byc???

Gość _______________
pasożyt :(

Gość soft soft
biore tabletki antykoncepcyjne ale raz zapomnialam i wzielam dopiero na drugi dzien, tez tak pomyslalam ze to mogla byc ciaza, dodam ze juz raz poronilam ale tamto wygladalo inaczej bo to byla juz 13 tyg ciaza

Gość _______________
"Clonorchis, ludzka motylica wątrobowa, a nawet Eurytrema - przywrą trzustkowa - atakują ścianki macicy. Dlaczego wybierają tak nietypowe dla nich miejsce rozwoju? Ponieważ macica uległa skażeniu rozpuszczalnikami! To zielone światło dla przywr. Skażone organy stają się bezbronne wobec różnych form rozwojowych tych pasożytów przenoszonych we krwi i limfie. Należy skończyć z jedzeniem żywności zawierającej rozpuszczalniki..."

Gość soft soft
czy jesli to byla ciaza to czy lekarz moze mi to potwierdzic jezeli doszlo do poronienia

ja bym poszła do lekarza, po takim czymś można krwotoku chyba dostać !!!! lepiej sie zbadać skoro już kiedyś poroniłaś co by w przyszłości kolejnych poronień nie było

Gość miałam kiedyś cos podobnego
podobno, to po lekach antykoncpecyjnych. Przyjełam kiedys 4 zastrzyki Depo Prowera, nie miałam miesiączki przez 9 miesięcy. Ginekolog powiedział mi, że nie mam czym się martwić, bo to bardzo często tak się zdarza po takich lekach.

ja bym poszła do lekarza, po takim czymś można krwotoku chyba dostać !!!! lepiej sie zbadać skoro już kiedyś poroniłaś co by w przyszłości kolejnych poronień nie było

Gość soft soft
no nie wiem, troche sie martwie bo juz kiedys to przezylam potem urodzilam zdrowa coreczke

Depo Prowera bierze się raz na trzy miesiące, też to brałam nie wiem jak jest z miesiączką bo ja brałam po porodzie

strasznie się po nich czułam z nożem nie podchodź lekarz mówił ale nie sądziłam że aż tak......

Gość soft soft
acha przypomnialam sobie ze ostatnio tak z mieisac strasznie bolaly mnie piersi

Gość miałam kiedyś cos podobnego
ja Depo Prowera brałam co cztery tygdnie,w róznych odstępach czasu. Bardzo dobrze się po nich czułam :D moge nawet powiedzieć ... idealnie. Leczono mi w ten sposób endometrizę... jestem zdrowa, wreszcie nie boli mnie brzuch:) Ale Ty faktycznie powinnaś pójśc do lekarza... niech Cie zbada,będziesz spokojna Zdrówka życzę

Gość no nie wiem-I
idz do lekarza