Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestroga dla mezczyzn

Moja zona nie pociaga mnie juz seksualnie .

Polecane posty

Ma juz 33 lata (ja 34) i w ogole mnie nie podnieca , nie mam ochoty na seks z nia , podobaja mi sie mlode dziewczyny tak kolo 20-25 lat i na szczescie mam wsrod nich powodzenie . Nie zdradzilem zony ale nie wiem jak dlugo wytrzymam , mezczyzni nie powinni sie zenic z kobietami w ich wieku tylko kilkanascie lat mlodszymi bo po pierwsze taka kobieta po 30 staje sie coraz mniej atrakcyjna a po drugie mezczyna zawsze bedzie mial powodzenie i kiedys sie zlamie i zdradzi .

Gość adriaaaa
a ty myslisz cieciu ze ejstes atrakcyjny jak 20 latek??? jestes stary pryk ze smierdzscymi jajami :o

przeleciałbym jakiegos geja

Gość tra lalla
Mężczyzna zawsze będzie mial powodzenie jak będzie miał pieniądze. Jakoś z obserwacji znajomych równolatków to kobiety kwitną . Facetom po 40 rosną brzuchy, wypadają włosy (niektórym wcześniej) ale......często się z pomocą żony dorabiają , a panienek co nie uciekają na drzewo trochę chodzi po świecie. Znam też kilku znajomych którzy zrobili zamianę i zostali z ręką w nocniku,panie nie lubią się opiekować staruszkami , a latka niestety wszystkim lecą. Ogólnienie zrobiłam na wzor autora.

Gość same minusy
ale mężczyźni dużo starsi od nas kobiet są po prostu starzy, myślisz, że takie fajne spotkać się z 15 lat starszym… On jest po prosty za stary i ciąłem i też w myśleniu - nie nadąża za młodszą

to jak żeś stary cymbale dbał o żonę, że wydaje ci się nieatrakcyjna? Ja dziś kupjłem lubej komplet seksi bielizny w kolorze czerwonym z czarnymi paseczkami, niestety stary pryku musisz także wziąść to pod uwagę że jak jesteś gołodupiec to młoda nawet osikać cie nie zechce

Gość vsdvdvsdv
ja jestem 5 lat młodsza, od meza i mysle, ze to idealna roznica wieku, nie jest dla mnie za stary, a ja za zawsze troche pozniej bede sie starzec, a i inttelektualnie jstesmy na jednym poziomie:)he

a ta żona to dla ciebie wyłącznie obiekt seksualny? trzeba było sobie kupić wiecznie młodą, ale też łatwą do wymiany, sztuczną pochwę (hehehe.... facet ma 34 i właśnie odkrył że ludzie się starzeją ;D i jak z takim dyskutować? to jakby wdawać się w dyskusje z kimś upośledzonym...)

Gość czego to chłopy nie wymyślą
;)

Gość no to widze ze mamy
podobny problemy , tylko ze jak sie dowiedzialam , pociagam (juz bylego) fizycznie i seksualnie ale nie emocjonalne (mamy po 20pare) jak widac facetowi nigdy sie nie dogodzi ........

nie jest atrakcyjna>?? a to czemu ja nigdy dotąd nie czułam się tak atrakcyjnie :)

Gość vsdvdvsdv
okruszek znałem pare ona 22, on 30 wiec 8 lat roznicy, ale w ogole całkiem inne swiaty, ona dzecinna infantyla jeszcze przy mamusi, chciała sie wyszalec, a ona spokojny juz ulozony chcacy załozyc rodzine..wszytsko zalezy od ludzi

Gość zęby w plombach to pół biedy
ale oni w wieku powyzej 30 mają zęby bez plomb, i faktycznie kałduny chodują

Gość zęby w plombach to pół biedy
HHHHodują, coś mi nie pasowałao i miałam racje, ze nie

Gość dlaczego jej nie zdradziłeś
co Cię powstrzymywało przed zrobieniem tego kroku...?

Z doświadczenia powiem że nie masz racji ... to może być jakaś tam fascynacja /oczywiście jak masz dobry bajer/ ale potem i tak ręką w nocniku :o

Gość
v33 => Może to kiła; tak to jest, jak już dojdzie do mózgu :P

kupiłem poradnik Murphy, Moc przyciągania pieniadza, myślałem że cholery dostanę, jakiś nawiedzony amerykański kaznodzieja, zawraca całą książkę cytatami z Biblii, i myślę że te zołzy to amerykańska głupota typu Murphy

Gość ale wy jestescie
poj.... mam 51 lat ,nie mam brzucha , zeby ok , jaja tez nie sflaczale ,moja przyjaciolka ma 29 lat ,acha pieniedzy tez nie mam gdyby ktos pomaslal ze poleciala na szmal

Gość siersciuch./+
stara w wieku 33 lat??????????!!!!!!!!!! chlopie to kwintesencja kobiecosci:-) idz sie lepiej leczyc jak masz takie podejscie i mam nadzieje ze zona zobaczy jakiego frajera ma kolo siebie i cie rzuci dla jakiego normalnego faceta na poziomie!!!!!!!! bo jak narazie tylko wspoloczuc jej:-(

Gość Frau Schwarz
a ja mysle dokladnie jak autor tylko w druga strone, mialam faceta starszego od siebie o 10 lat i wiecie co? przestal mnie pociagac :D wymienilam go na mlodszy model, teraz mam 8 lat mlodszego od siebie i jest cudownie mmmmm to mlodziutkie 23 letnie cialko a jaki seks mmmm. tylko pomysl autorze tego beznadziejnego topiku czy twoja zona nie mysli podobnie do ciebie i czy juz sobie nie upatrzyla jakiegos mlodzienca., jeszcze sie okaze, ze ona predzej wymieni ciebie niz ty ja :D

Gość facet a nie mysli logicznie
podobaja mi sie mlode dziewczyny tak kolo 20-25 lat dlugo mezczyzni nie powinni sie zenic z kobietami w ich wieku tylko kilkanascie lat mlodszymi bo po pierwsze taka kobieta po 30 staje sie coraz mniej atrakcyjna i co myślisz że ta 20stolatka z którą się ożenisz nie będzie miałą kiedyś 30stki ? no chyba że zamierzasz wymieniac żonę co dekadę tylko że w pewnym momencie będziesz wyglądał jak Hugh Hefner, 70letni tetryk otoczony przez 20letnie "hostessy" Playboya.... i nawet świadomośc tego że masz młodszą partnerkę nie zmieni tego że sam jesteś starym kierpcem co marzy o utraconej młodości czyżby kryzys wieku sredniego już pukał do Twych drzwi ? idz kupic jakieś sportowe auto, zrób liposukcję brzucha, opal sie na solarce, zrób przeszczep włosów i nie zapomnij założyc golda na szyję....

Gość wania proszek do prania
Ja też myślę, że dobrze jest, jak facet jest co najmniej 5 lat starszy, bo kobiety jakoś inaczej się starzeją - faceci między ok. 28 a 40 rokiem życia są naprawdę fajni, wygladają dużo lepiej niz wczesniej - a kobiety raczej chyba lepiej wygladają jak są świeżutkie. Ale, kolego, poczekaj jeszcze pare lat, az zaczniesz łysieć, aż ci urosnie brzuch, zobaczymy, jaki z ciebie wtedy będzie lowelas. Na razie moze i laski na ciebie leca, ale juz niedługo. Za 5-10 lat bedziesz już dla nich obrzydliwym, podstarzałym cymbałem z andropauzą

Gość facet a nie mysli logicznie
Z tym wyglądem to banał, mam męża równolatka (34 lata) i oboje mamy identyczne zmarszczki. Jedynie, że on w porównaniu do swoich kumpli jest szczupły, nie utył i nie wychodował sobie brzuchola jak jego kumple. Jest tak samo szczupły jak wtedy gdy sie poznaliśmy 8 lat temu. Jak widac tempo starzenia może byc różne, w teorii mój mąż nie powinien miec jeszcze zmarszczek bo "jest młody" a ja powinnam wyglądac dużo gorzej od niego bo jestem kobietą.

znam wiele kobiet po 30stce i niekóre tak fantastycznie wyglądają ze szok! takie laski że w życiu nie poznać że maja ponad 30lat, ale trzeba dbać o siebie:)