Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajkaaa

pierwsza wizyta u gina

Polecane posty

Gość pytajkaaa

prosze opowiedzcie mi po ktotce jak wyglada. dzis ide i nie wiem za bardzo jak mam sie przygotowac czego spodziewac itp. troszke sie obawiam:) czy w przebieralni mam sie rozebrac do pasa w dol? czy moze wejsc wtylko bez spodni i butow? prosze pomozcie bo czuje sie w tym temacie jak dziecko w ciemnosciach.

Gość u mnie na 1 wizycie
było tak Pytania o miesiączkę, tzn kiedy miałam pierwszy raz w życiu miesiączkę....ile wtedy lat miałam. Potem iedy miałam ostatnią miesiączkę, i czy mam regularne cykle, ile dni trwa miesiączka, czy są bolesne takie tam Potem pani mi się pytała czy współżyłam już (to ważne pytanie,bo dziewice są badane inaczej niż reszta:P) odp że tak, kazała mi iść do przebieralni ściągnąć wszystko od pasa w dół i mnie zbadała. . Przepisywała mi tabl anty, więc pytała jeszcze o choroby moje przebyte, czy ktoś w rodzinie miał raka, chore serce itp,i dostałam skierowanie na badania i tyle. No i cytologie miałam robioną ;] Nic strasznego.

Gość pytajkaaa
czyli mam nie wpadac do gabinetu juz rozebrana:)

najlepiej rozbierz się już na korytarzu, będzie szybciej ....i weselej :P p.s. rozbierzesz się jak lekarz cię o to poprosi