Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aslan

Czy chcielibyscie byc z kobieta, ktora byla z Arabem?

Polecane posty

Gość aslan

Czy chcielibyscie byc z kobieta, ktora byla wczesniej w zwiazku malzenskim z Arabem i ma dziecko?

przyznaje, że bym nie chciał.... albo wolałbym nie wiedziec.... i nawet juz nie chodzi o to, że śmierdzący Arabus ją penetrował... uwazam po prostu, że kobieta, ktora ładuje sie w związek z Arabusem ma specyficzną psychike, ktora mi na pewno nie odpowiada

Arabusy nie lubią białych... Czarni nie znoszą i białych i Arabów Arabowie nie nawidzą sie z Hindusami a ci ostatni nie nawidzą wszystkich... ale tylko biały jest rasitą... tamtym wolno...

\" 12:20 Okruszek Słońca meaa ani trochę nie jestem rasistą ty jesteś mało znającą życie \" oczywiście :o a po czym wnioskujesz?

Tak Chinko - Arab jest innym człowiekiem... Czy pojechałabyś np do Omanu czy Syrii i przejechała cały ten ciepły kraj samotnie, tamtejszymi środkami komunikacji publicznej - taka wycieczka po prostu? odpowiem za Ciebie - NIE... a czy zrobiłabyś to samo we Francji? znow odpowiem - bez problemu... wiec nie pisz, ze to tacy sami ludzie

"jak można oceniać drugiego po kolorze skóry lub wyznaniu" lubisz pisać takie frazesy??? to nie kwestia skóry, czy wyznania... tylko mentalności tych ludzi, która jest nie do zaakceptowania dla przecietnego europejczyka...

ale ja nie mówiłem o nocy.. chodzi mi o normalne podróżowanie.. starasz sie na siłe coś udowodnić Chinko... żałosne jest takie chciejstwo

ja oceniam ludzi w ten sposob w jaki da sie z nimi żyć w normalnych stosukach... z Arabami nie da sie życ... mowie ogolnie - bo mam dobrego znajomego Jordańczyka - jest zeuropeizowany i jego kolor skory i wyznanie nie ma dla mnie znaczenia... podobnie z czarnymi - tez nic do nich nie mam

nie będę komentować :o jesteście RASISTAMI :o i nic tego nie zmienia żegnam ozięble

"Czyżby kobieta cię kiedyś zostawiła dla ciemnoskórego i do tej pory boli?" nie ruszaja mnie takie texty - nie spotykam sie z idiotkami, ktore zostawiłyby mnie dla Araba...

średnio mnie obchodzi twoje wysublimowane zdanie o mojej osobie :o

A skąd ty wiesz co cię może w życiu spotkać? Może, któraś z twoich byłych kobiet pozna kiedyś Araba, zakocha się i z nim będzie. Stwierdzisz, że jest idiotką pomimo, że z nią kiedyś byłeś?

Gość albo komiczne lub okruszka
wyrucha arab i im się spodoba

dziewczyny po prostu maja kisiel w majtkach na samą mysl o brązowiutkim Arabusiku i dlatego go bronią

Chinka - moje kobiety były inteligentne... czyli - nie ładują sie w związki obarczone takim ryzykiem