Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce mi się beczeć

moje wymiary - ile powinnam przytyć?

Polecane posty

Gość chce mi się beczeć

biust - 85 cm pod biustem - 65 cm talia - 58 cm biodra - 86 cm udo w najszerszym miejscu - 51,5 cm nadgarstek - 13,5 cm wzrost - 172 cm waga - 49 kg mam 18 lat, w grudniu kończę 19. nienawidzę swojego ciała, mam problem z kupnem ubrań. nie chcę wyglądać bardziej dziecinnie niż moja 13letnia siostra... jem sporo, jestem w miarę aktywna, nikt w rodzinie nie ma takich problemów :O

Gość chce mi się beczeć
:O

Gość nie masz się czym łamać
masz fajną figurę, ja mam 2 cm wzrostu mniej, podobne wymiary, noszę rozmiar 34 i nie narzekam.

jeśli dużo jesz i jesteś b.chuda to trzeba zbadac tarczycę, możesz mieć nadczynność

Gość chce mi się beczeć
wszystkie badania są w porządku, bardzo w porządku. nie jem jakichś gigantycznych porcji z ogromną częstotliwością, ale np na śniadanie dużą miskę muesli z owocami i mlekiem 3,2%, w szkole bułkę z czymś albo słodką, na obiad dwa dania i duuużo warzyw, na podwieczorek coś słodkiego, na kolację jajecznicę z dwóch jajek. nie odmawiam sobie niczego, piję dużo soków, jem słodycze...

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
pzeciez masz duzy biust i biodra w miare szerokie co ty gadasz... swoja droga 49/172 i tyle w biuscie... no moze masz akurat szczescie

Nie przejmuj sie jestem chudsza od Ciebie :O Tyle ze mam 161 cm wzrostu, i waze 48 ale ja np w najszerszym miejscu na udzie mam 49 :O

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nastepna... jaka ty chuda jestes nie przesadzaj... ja waze 47 przy 168 i jestem chudaaa wiec jakic cudem ty przy 10 cm mniej tez masz niedowage...

w takim razie taka twoja uroda. ja do 25 roku zycia ważyłam 53 kg przy takim wzroście jak ty chociaż jadłam bardzo dużo wszystkiego szczególnie słodyczy. potem nagle przybyło mi 5 kg i jest tak do tej pory

Nie no powaznie mowie... Mam nogu jak patyki, raczki jak zapalki, nie moge sie patrzec na siebie :O Chcialabym przytyc z 5 kg... :) Wiem ze moze jestem nienormalna heh ;)

Gość gjgjgffff
mam ponad 27 lat i wymiary podobne:88-58-86 reszty nei mierzę, niska jestem 160 cm, waże około 45 kg (więc nei aż tak mało). polubiłam sie i dobrze mi z tym

Gość Agnesska
Rzeczywiście może i powinnaś trochę przytyć, ale o wiele lepiej jest być trochę za chudą niż za grubą. Ciesz się, że nie jesteś obleśnym pasztetem.

Gość pfff dziewcvzyny
co z tego ze macie po 49 cm w udzie jak jestescie od niej nisze ponad 10 cm !!!! przeciez u was nawet przy 160 mozecie miec tluszcz na udach a autorka to same kosteczki sprobuj przytyc z 3 kg i bedzie duuuzo lepiej ... zrsezta z wiekiem nabierzesz tu i owdzie :*