Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...ol...ol...

Farbowanie włosów.

Polecane posty

Gość ...ol...ol...

Chcę pofabować włosy, ale boje się odrostów. tzn. jeszcze nigdy nie farbowałam włosów i nie wiem jak to się robo żey potem wrócić do swojego koloru? słyszaąłm o dekoloryzacji, ale to chyba strasznie niszczy włosy? jak potem wrócić do swego koloru?

skoro sie tak boiosz to uzyj szamponu koloryzujacego - zmyje sie po kilku myciach (ilosc jest napisana na opakowaniu)

Gość w sklepach jest pełno
szamponetek ,renomowanych firm -wybierasz kolor i już ! one wystarczają nawet do 6-7 myć 🖐️

Gość ...ol...ol...
hmm kiedyś użyłam takiej szmponetki - w sumie słąbo ją było widać itp. pozatym ja chce iść do fryzjera się pofarbować -a nie sama w domu.... chcę żeby to on poradził mi kolr itp. chciaąłbym poprostu wyglądać troche inaczej. Tylko poprostu zastanawiam się jak potem zrobie tak by mieć swój naturalny kolor.

Potem ci zostaje albo dekolaryzacja (co stanowczo odmawiam) albo czekanie az ci odrosna wlosy ;)

Gość Agnesska
Mi dekolaryzacja raczej nie zniszczyła włosów, przynajmniej ja tego nie odczułam. Tylko, że ja mam dosyć mocne i gęste włosy.

używając szamponetki bądź przygotowana że jednak nie zechce zejść tak łatwo i bezproblemowo jak obiecuje nawet najlepszy producent a dekoloryzacja nie powoduje powrotu do twojego koloru tylko ściąga barwnik aż do paskudnego blondu i trzeba potem włosy zafarbować na kolor zbliżony maksymalnie do naturalnego

Gość Agnesska
Ja tam nie miałam ściąganego barwnika.

ciekawostka zatem - to na czym ta twoja dekoloryzacja polegała bo normalnie robi sie to dość ostrymi preparatami odbarwiającymi