Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elemelekasia

Pomóżcie,ktoś wysłął sms z mojego telefonu, to niemożliwe a jednak

Polecane posty

Gość elemelekasia

Jak już pisałam ktoś wysłał sms z mojego telefonu do innej osoby, bardzo dziwny i nieprzyjemny, nie mam z tym nic wspólnego, nigdy go nie pisałam i nie dawałam w tym czasie jak został wysłany nikomu mojego telefonu, ale sms jest, poszedł. Jak to możliwe. jest prawdopodobieństwo, że telefonu nie miałam przy sobie w tym czasie, wyszłam z domu, ale dom był zamknięty i nikogo nie było,to niemożliwe zeby ktoś do niego wszedł. Jak to możliwe, ze ktoś mnie w to wkrecił bo niby nieprawdopodobne a jednak sie stało.Jest mi dziwnie, głupio i nieprzyjemnie

Gość
ktoś może mieć duplikat Twojej karty sim... czy telefon jest zarejestrowany na Ciebie?

Gość to jest mozliwe mozna wyslac
smsa z dowolnego numeru telefonu nie masz na to wplywu

Gość sa bramki w ktorych
mozna sie podszyc pod czyjs numer

Gość elemelekasia
KARTA NIE JEST NA NIKOGO ZAREJESTROWANA, JA TEZ DOSTAŁAM SMSA ZE SWOJEGO NUMERU A JA GO NIE PISAŁAM, TREŚCI WOLE NIE UJAWNIAĆ, NIEZBYT PRZYJEMNE RZECZY

Gość to jest mozliwe mozna wyslac
zrozum karta numer wszystko jest niewazne nic na to nie poradzisz. ktos wyslal i tyle.nie trzeba miec karty telefonu nic nei trzeba miec.

Gość elemelekasia
Już wiem, że duplikatu karty nie mozna wyrobic, bo wtedy automatycznie moja przestałaby działać, dzwoniłam do idei - więc jak to możliwe. moge sobie w roznaych sytuacjach zmienic numer telefonu, ale skoro ktos mi zrobił świństwo mając moj nowy numer mógłby czysto teoretycznie zakładając - powtorzyć je.

Gość elemelekasia
Stronę tego typu- czyli jaką.

Gość elemelekasia
up

_ff_ Jaka to stronka, z której można wysłać SMSa z czyjegoś numeru? Zaintrygowałeś mnie ;)

http://thesmszone.com/ - ta akurat jest platna, a w tej chwili zadnego dzialajacego progsu nie mam na HDD. Mozna wyslac z tej www jednego darmowego smsa(chyba, ze ma sie kilka komorek) ;). P.S - Polecam wysylanie z numeru 997 :P.

Gość skrytka
jak zrozumiałam masz telefon w orange, to może ktos wysłał ze strony. Moja siostra ma telefon w orange i czasami korzystam z jej numeru i wysyłam smsy. I jak taki sms przychodzi do adresta to jest normalnie numer komórki a nie jak z netu. Może masz zarejestrowany telefon i ktoś zna twój login i hasło?

Gość jakas chora akcja

Gość ahh ta ciemność
dupa co wy gadacie wystarczy zwykły paltop zeby robić z czyjąś komórka co sie chce!

Nie ma za co. Jak bede mial jakis program lub znajde bezplatna stronke, to podam tu linka. Ostatnio sie nie bawilem tym, wiec troszke sie opuscilem ;).

Gość ff tak podaj linka
Fajnie mozna kogos urzadzic. Hie hie hie

Gość ff tak podaj linka
Mój dawny znajomy chwalił mi sie kiedys ze był w stanie sledzic jakie i gdzie wysyłała smsy jego dziewczyna i tak ja złapał na zdradzie. Kity mi wciskał? Istnieje taki jakis program szpiegowski????? Jak sie cos takiego komus robi to czy ta osoba moze nas namierzyc albo sie połapac

Raczej nie ma takiego programu, przynajmniej ja nie slyszalem. Gosc musialby pracowac w NSA w USA :P.

Gość do ff
znalazles ten program? chcialabym sobie powysylac smsy na konkurs i by mi sie przydal :(

Gość gość
Polecam fakemysms.pl Korzystam i to naprawdę działa :)