Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oto jaaa

mam przystojnego chlopaka

Polecane posty

Gość on teraz spi a ja pisze
mlodaa ale ty nie rozumiesz...ja czuje ze mu coraz mniej zalezy, rzadko caluje, rzedko przytula wiecznie zmeczony po pracy i nie w humorze :(:(:( a ja czuje ze przestaje mnie kochac :(:(:(:(:(:(

a co ja mam powiedziec jak z dnia na dzien mowi ze nie kocha chyba co sjest nie tak prawda nawet nie wiesz jak to boli i nie zycze

Gość gdzieś widziałem
hmmmm?brunet i niebieskie oczy?to musi byc ciekawe zestawienie. kiedys katem oka ogladałem jakis program i widze zt ojest typ faceta na topie.z reszt teraz kobiety patrza n męzczyzn pod kątem "tylko zeby był ładny"

Gość jestem wojtek i tez mam 12 lat
polecam ksiazke dlaczego faceci kochają zołzy oraz dlaczego faceci zenią się z zołzami, lepiej przeczytaj zamiast siedziec na kafe, wiecej ci to da, obiecuje

Gość oj baby baby...
zajmijcie się wreszcie sobą a nie tylko użalacie się jakie to biedne jesteście bo facet przestał się wami interesować... biedactwa... Ps. sama jestem kobietą, ale potrafię trzeźwo patrzeć na świat.

moze wypadaloby porozmawiac i tyle co jak facet jest dobry to kurde nie narzekajcie a to a tamto

w sumie ja cie po czesci rozumiem. moj facet codziennie mi mowi czule slowka, codziennie slysze" kocham CIe", przy kazdym powitaniu i pozeganiu. ja to odwzajemniam, czujemy sie z tym swietnie, czujemy sie kochani... powiem szczerze, ze juz sie tk przyzwyczailam, ze jesli kiedys przestanie tak do mnie czule mowic, to bede sobie wpajac, ze jednak cos jest nie tak... a wracajac do twojej sprawy, najlepszym lekiem jest po prostu rozmowa. powiedz co myslisz, wysluchaj jego strony ...:)

jaa juz mu to mowilam wiele razy uwaza ze wydziwiam :( ze przesadzam bo przeciez nic sie nie mzienilo...jasne ale kiedy pytam dlaczego juz mnei nie caluje pierwszy, nie przytula - odpowiada - nie wiem :(:( poza tym jest w miare czuly, tzn mowi ze kocha rano kiedy wychodzi do pracy zawsze przychodzi jeszcze do lozka i mnie tuli kiedy spie...ale jednak wiele sie zmienilo, ja juz nie czuje tego ciepla, czulosci, opieki i tak bardzo mi tego brakuje :(

dziewczyno przecztaj te ksiazki to zrozumiesz, te posty ci nie pomoga bo pisza baby i mysla jak baby...

wiec nie wiem co ci poradzic... moze maly podstep: daj mu powod do zazdrosci i obserwuj, jak sie zachowa :)

boze swiety zwiazek sie zmienia czemu to on wiecznie ma cos robic pierwszy a ty kurna go przytulic nie mozesz pierwsza nie dziw sie jak takie podejscie masz

przez taki powod do zazdrosci moj zwiazek sie konczy tyle ze to nie bylo celowe ile wy macie lat ile jestescie w zwiazku???!!!!zastanowcie sie dwa razy czy warto

ja to CIAGLE robie pierwsza!!! i chcialabym czasem zeby on to zrobil :(:(

ja nie jestem zazdrosna, ne okazuje zazdrosci chce sie tylko czuc kochana

Gość spinning24
wojtek co ma 12 lat ;) dobrze mówi. zachowujecie się jak typowe kwoki, babeczki bez własnego życia, co ich świat kręci się wokół faceta!! nie dziwię się waszym facetom, że tak na was reagują

Gość spinning24
przestańcie im włazić w d...

nie przytula cie bo ma cie w garsci, bedzie robic co chce i bedzie coraz gorzej bo zawsze bedziesz czekala... smutna prawda

przestajesz go interesowac z dnia na dzien, przestajesc go ciekawic, jestes przewidywalna... on rob co chce a ty zrzadzisz, soryy rozmawiasz, hahaaaa, to nic nie da