Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gizula

850 zł za zdjecia ???

Polecane posty

850 zł za 300 zdjec na plycie z czego 100 wywolanych i plyta z pokazem slajdów gratis, zdjecia swietne. czy to duzo? bez albumu oczywiscie dziekx za info

Gość podejrzanie malo
i nie zdziwie sie, jezeli nielegalnie - bez rachunku :P

Gość Nika27...
Nie! To nieduzo!!!!!!!!

a jakie sa ceny normalnie i za co? ta cena obowiazuje w woj podkarpackim, chcialabym porownac ceny w innych województwach

Gość Aaaaaaa123098
ja sa sesje 15 zdjec 15*21 cm place 380 zl plus to na CD. jestem ze slaska ale mam bardzo dobra Pani fotograf ktora dosc duzo bierze :) Wiec za 850zl bede miala ok 35 zdjec

Gość Aaaaaaa123098
powyzsze cany to sesja w studio i w plenerze. Ceny reportazy sa takei: reportaz kosciol 15 szt 15*21 lub 30 szt 10*15 w cenie 200zl, reportaz slubny 50 szt 15*21 lub 100szt 10*15 za 700zł

Gość mimoza82
Wiesz, to chyba zależy. Niby jak komuś powiesz, że za fotografa na ślub płacisz 850 zł, to każdy krzyknie, że mało. Ale z kolei mój zespół fotografów (dwoje) oddał mi około 900 zdjęć na płytach, wywołanych 250 w albumie, i jeszcze z retuszem wykonanym przez profesjonalistę (nawet mnie odchudzili, jak prosiłam :P ). No i z takiej wyliczanki, jak dostałam 900, a Ty 300, to powinni byli wziąć 850złx3 = 2 550 ( ajeszcze plus album i grafik!) a zapłaciłam tylko niecałe 2 000 :) więc taniej za ujęcie, niż Ty. Więc musisz skalkulować, za co tak naprawdę płacisz.

właśnie, ja tez jestem ciekawa jak to wg. Was wygląda - ja płacę 1000zł, facet jest od przygotowań do 1:00 w nocy po oczepinach, w cene wliczone jest 150 wywołanych o nie mniej niż 500 na płycie DVD . dodam, ze facet jest czolowym fotografem w moim miescie, jak myslicie, duco chce cyz malo?

Gość mimoza82
eee, to się tak nie da chyba. To tak, jakby zadać pytanie: płacę 150zł/os za wesele, dużo czy mało? A tu chodzi przecież o jakość składowych;) I 150 zł/os za full wypas - sala zamkowa z superjedzeniem i zespołem z górnej półki - to taniocha. A 150 zł za sale w remizie i barszcz z krokietem to za dużo;) Nie da się porównać takich cen bez prównania zdjęć, jakość iretuszu (jeżeli retusz jest) itd. Więc czasami 500zł to będzie bardzo mało, a czasami - zdecydowanie za dużo :P

tak pytam z ciekawosci bo tez mam wesele w tarnowie tyle ze ja wogole nie mam pamieci do nazwisk i zapomnialam jak moj sie nazywa :(( pozdrawiam

no tak wlasnie mozna moj przyszly maz wie a ja wcale nie musze... nie mam pamieci do nazwisk nawet znajomych dlugo zapamietuje wiec nie wiem w czym problem... wazne ze mam dobrego fotografa ktorego musialam ponad rok do przodu rezerwowac i znajomym robil zdjecia i sa sliczne a nie to jak na na nazwisko i czy to pamietam czy nie

no ok truskawka, nie dąsaj sie tak, tylko wiesz, skoro pytasz o czyjeś nazwisko to znaczy że jednak jakies nazwiska kojarzysz? a fotografa, którego mieli Twoi znajomi i ktorego Ty bedziesz miec nazwiska nie pamietasz? i tu nie ma nic do rzeczy ladne robi foty czy nie :P

Gość a u nas
W Poznaniu za to conajmniej 1200 zł

nie ja sie nie dasam tylko bylam ciekawa jakiego masz fotografa i nazwisko bym skojarzyla jak by to byla ta sama osoba ale nie jest i dlatego pytanie do Ciebie:) jestem osoba ktora nie przywiazuje uwagi do nazwisk i wcale ich nie zapamietuje taka moja wada pozdrawiam