Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Męskie Bydle

Czemu dziewczyny nigdy nie smierdzą?

Polecane posty

Gość Męskie Bydle

Zauwazylem dziwną tendencje do antysmrodu u dziewczyn, czy to po podrozy, czy po silowni czy po pracy po calym dniu, ciagle pachną, wiem bo atakuje je często i dokladnie wącham, co dziwniejsze, pachną im miejsca ktorych sie nie perfumuje, np przedramiona, ramiona, brzuch i nawet plecy!!! Ja kąpie sie 3 razy dziennie czasami i nadal nie osiągam takiego efektu, a po siłowni np to juz zgroza, zdarzalo mi sie nawet robic minete pieknej nieznajomej i.....tam tez pachnie, czy to kurwa jakies hormony ze tak juz jest czy o co chodzi? na cipke tez nakladacie balsamy czy te inne wynalazki ?

Gość brumsztyk kubraczek
uhuhuh jeeeee bejbe jeeeeeee bejbe jeeeeee uhuhuh

Gość bo jestem facet
z duuza iloscia testosteronu - przez niego to wszytsko :P no a poza tym w naszej kulturze duza uwage przyklada sie do higieny kobiecej - kobieta ma byc czysta i pachnaca .. coz.

Gość spoco loco
tak to było się dzisiaj przejechać ze mną autobusem jak jechałem do pracy...weszły takie trzy nie nazwał bym tego kobietą tylko ucieleśnieniem smrodu wykazującym pewne podobieństwą do płci pieknej :) normalnie przeszedłem z końca autobusu na początek (a za mną pare innych osób) żeby tego nie czuć...to jakaś masakra

Gość moja koleżanka to capidło

Gość spoco loco
mam 34 lata i nie mam samochodu.... przegrałem życie

Gość Smrodowstrzymywacz
A tam nie śmierdzą. Mniej się pocą to fakt, ale są takie co to o higienie osobistej potrafią zapomnieć. A to boli...

dziewczyny pocą sie trzy razy mniej intensywnie dlatego nie smierdza :))