Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rzadko do mnie pisze

Rzadko do mnie pisze

Polecane posty

Mam chłopaka od tygodnia, znamy sie dużo dłużej. Pisze do mnie ok 2 smsy na dzień, np. na 14 ma do pracy to nie napisze jak wstanie, tylko np o 16 a drugiego po 23 jak skonczy prace. Pisze zeby zyczyc mi milego dnia albo przesłac buziaki, a nie pisze co robi, co u niego. To normalne? wy tez tak macie???

Gość michela york
Ja z moim facetem (juz mezem) bylam na odleglosc rok i przez ten czas rzadko kiedy mi slal sms. dzwonilismy tylko do siebie dwa razy w tygodniu. mimo to przetrwalismy i dzis jestesmy razem:))

jak sie z kims nie widzisz np tydzien to jednak chcialoby sie wiedziec co ta osoba robi, a tymczasem ona pisze ci tylko ze yzczy milego dnia i przesyla buziaki itp. ciekawe czy na poczatku zawsze tak jest, czy sie z czasem rozkreci...czy to moze takie trzymanie na dystans

Gość odjechana gigi
Moze po prostu nie potrafi wyznawac tego co czuje.

Gość aleś teraz popłynęła
a ile macie lat 15? że taki problem masz? jeszcze się dobrze nie zaczęło i już szukasz dziury w całym. To źle wróży dla związku. Bardzo źle.

Gość u nas jest podobnie
widujemy się 3-4 razy w tyg., a poza tym to takie sms-ki z buziakami czy na dobranoc. Chyba że się dzieje coś wyjątkowego to wtedy częściej i na inne tematy ;)

Gość _ja lubie
a co ma pisac ze cie kocha po 100smsow na dzien?:O praca dom praca dom itd do znudzenia wiekszosc ludzi tak ma

Gość ergot
Moze wstaje o 13:45 i przed praca nie ma czasu do Ciebie SMSowac. Ale w pracy napewno caly czas mysli o Tobie...

Gość Rzadko pisze bo dwa razy
dziennie ???????????????????? Chyba naprawdę to pisze jakaś małolata. Dwa razy w tygodniu to aż zanadto:):):) ui normalnych ludzi.