Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona i w ogole...

Spóźnia mi się! miesiac

Polecane posty

I nie wiem jaka jest tego przyczyna:( Nawet sie schizuje ze jestem w ciazy, chociaz to niemozliwe...chociaz mam wątpliwosci ktorych normalnie bym nie miala:D Bo jesli sie piescilismy z chlopakiem jakos na poczatku listopada i on mial reke w spodniach jego a pozniej w moich ale tylko dotykal nigdzie nic glebiej;] i jestem dziewicą. więc to niemożliwe prawda>?;) Tymbardziej ze z tydzien po tamtym wydarzeniu mialam okres? Spóźnia się już prawie miesiąc, powinnam miec jakos na poczatku stycznia. Zawsze mialam prawie regularny +/- 2dni. A jeszcze 01.12 zaczelam sie odchudzac i jadlam mniej...ale w swieta zmadrzalam i od tamtej pory jem normalnie. I od sylwestra zazywam leki...i 02.01 wymiotowałam i mialam gorączke i to mogl byc objawe uboczny lekow...I sama nie wiem co sie dzieje:( Mam 18lat. Powinnam isc do lekarza, czy co? Spóźniała Wam sie kiedys tak dlugo? :(:(

I caly czas mam sluz niby taki jak przed okresem, tylko ze tego okresu nie ma:( i w ogole z 2tyg temu mialam takie objawy przedokresowe tzn bolały mnie piersi i sluz byl taki wlasnie jak pzed okresem tylko ze krawawienia nie ma... poradzcie cos proszę:(

Gość po co pytasz na forum
z zaburzeniami hormonalnymi się chodzi go gina a nie pyta na forum mnie okres nigdy się nie spóźnia a gdyby tak było poszłabym do lekarza poza tym nawet niewinne pieszczoty mogą doprowadzic do ciąży jak nie masz odpowiedniej wiedzy to nie baw się w petting po to powinnaś iśc do lekarza by się wreszcie dowiedziec w jaki sposób możńa zajśc w ciąże i co robic by nie miec nieplanowanej ciąży

Gość po co pytasz na forum
czasem w pierwszych miesiacach ciąży występują plamienia, które dziewczyny mylą z miesiaczką tylko ty wiesz dokłądnei kiedy pieściąłaś sie z chłopakiem i kiedy dokładnie powinnaś miec miesiączkę i to jakie było ostatnie krwawienie, czy tak samo obfite jak zawsze czy inne jak masz wątpliwości kup test ciążowy, zastosuj zgodnie z ulotką test kupisz nawet w markecie

Wiem ze powinnam isc do lekarza i jesli nie dostane do konca stycznia to pojde a tutaj to pytanie zadałam tylko z czystej ciekawosci, czy ktoś mial podobny problem.;] A ciązą sie nie martwie tylko tak czasem , bo przeciez dziewica w ciazy byc chyba nie moze?

Gość a nie masz anoreksji

Gość pchlasachrajka
w Twoim wieku takie opoznienia miesiaczki to normalna rzecz nie denerwuj sie, bo nerwy i stres jeszcze bardziej beda ten okres opozniac poza tym, wplyw na to opoznienie moze miec fakt, ze sie odchudzalas bo wtedy dochodzi do zaburzen hormonalnych w organizmie

Dziewica może być w ciąży, taka cienka błonka nie stanowi żadnej przeszkody dla plemników. Natomiast w Twoim przypadku może chodzić o leki, o odchudzanie albo po prostu sobie wmówiłaś, że jesteś w ciąży i jest to na tle nerwowym. Nie czekaj, idź do lekarza...

??

Gość Di18
Ja jakies 2-3 lata temu nie mialam okresu przez 7 miesiecy.... nie odchudzalam sie.. nie brałam zadnych leków...nie mialam nawet faceta z którym moglabym cokolwiek robic... wiec nie wiem co było powodem tego, do ginekologa isc sie bałam... teraz chodze regularnie.. wiec moze tez powinnas isc... ?

Do ginekologa bede mogla isc dopiero za 2tyg takie kolejki;| Na prywatnego nie mam kasy. Jutro chyba ide po test:(No ale jesli juz bym byla w ciazy - konczylby sie 3mc to powinien byc juz widoczny brzuch albo cos takiego?? Do tej pory tylko 1dzien wymiotowalam i mialam gorączke, z 2tyg mam sluz jak przed okresem i nic wiecej...Proszę poradzcie cos:(

Gość Z tego co piszesz mogłaś
zajśc w ciąże. wystarczy OdrObina spermy, albo nawet nie spermy tylko tej przed-spermy aby zajść w ciąze. jest absolutnie mozliwe aby dziewica zaszła w ciąze. KUP TEST CIAZOWY 8,90Zł A NIE HISTERYZUJ.

No ale nawet jesli sperma byla u niego na palcu, to on nigdzie glebiej nie wkladal, tylko dotykal na zewnatrz... a chyba musialyby sie plemniki dostac 12cm?

No ale nawet jesli sperma byla u niego na palcu, to on nigdzie glebiej nie wkladal, tylko dotykal na zewnatrz... a chyba musialyby sie plemniki dostac 12cm?

Gość zamiast schizować
leć zaraz do apteki, kup 2 różne testy ciążowe i sprawdź jak najszybciej i tyle...

Gość Nie martw sie
Ludzie tu na forum czerpia często sadystyczną przyjemnośc ze straszenia ludzi. Mnie też straszyli, jak to łatwo zajść w ciążę, sama miałam schizy, że na pewno za 9 miesięcy będzie dzidziuś. Prwda jest taka, że takie przypadki jak dziewica w ciąży są tak rzadkie, ze nie ma o czym mówić. A wielu ludzi odbywa normalne stosunki a potem kręcą, że niby nic nie było, i stąd rodzą się legendy takie jak ciąża z palcem.

Gość No coż
Napewno jestes w ciaży:D ale to nic złego,bedzie małe dzidzi:D