Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOKOKQ

DOBRY LAPTOP

Polecane posty

Gość KOKOKQ

MOZE MI KTOS DORADZIC? MOGE ZAKUPIC PO OKAZYJNEJ CENIE 2500ZŁ LAPTOPA ACER ASPIRE 9414 GE FORCE 7300,128MB,,1.86 gHZ.cZY TO SIE OPŁACA?

Gość jankowa dziewczynka
pacard bell swietne laptopy :D polecam

Gość Asusikkkk
Ja bym na Asusa postawila, sama mam i jestem zadowolona :) 3 razy mi spadl i jest w idealnym stanie :P

Gość KOKOKQ
no tde spac jak nikt nie zna odp na moje pytanie:(

Gość ja anka
Ja Ci powiem... Acery mają 12 msc gwarancji i serwis na slowacji...czasami czeka sie 2 miesiace na naprawe. Acery niestety lubia sie psuc, Asusy sa rzeczywiscie niezle, maja 24 msc gwarancji a ich serwis jest w polsce, chyba we wroclawiu i w koszalinie - bardzo szybko wyrabiaja sie z naprawami. Pracuje w duzej firmie zajmujaca sie dystrybucja notebookow, wiec moge cos pomoc wybrac

nie kupujcie Acerów! chyba, że lubicie obudowy z plastiku gorszego niż pudełka po Tic-Tacach i opadające klapy. Toshiba, HP, Asus

Gość ja anka
prawda, acery maja bardzo slabe obudowy, lubia pekac, latwo sie uginaja, dlatego niewarto sie sugerowac dobra konfiguracja za niska cene - cos za cos , po prostu

Gość a ja tez
a ja tez mam fujitsu siemens i sie zjebal po pol roku taki shit!! jeszcze do tego ta vista grrr. mi sie podobla laptop ferrari tylko droga to impreza;/

Gość komorowski t
komicznie , wcale nie jest tak jak piszesz ;-) porostu sprawdz sobie ile nieraz jest promocji na dobry sprzet.a to ze kupuje w Vobisie od czasu do czasu jest to spowodowane tym ze mam do nich zaufanie i wiem ze jak juz cos tam kupie to nie beda to pieniadze wyrzucone w błoto.

Gość pewna osoba ...
a ja mam asusa przeszlo poltora roku, nic nigdy sie w nim nie zepsulo i kupilabym go drugi raz

Gość ja tam mam toshibe juz długo
i nie zamieniłabym na nic innego !!!!!A nie jest to nowy laptop tylko mąz mi składał ...:) koszt ok 900 zł ! praktycznie bezawaryjny! W ŻYCIU NIE KUPIŁABYM NOWEGO !!! szkoda kasy 🖐️

Acery są do dupy...po pierwsze ta obudowa,po drugie awaryjne,a po trzecioe bateria szybko się zuzywa i mniej więcej po roku bez kabla wytrzymują aż......15 min!!! Polecam jak najbardziej Asusy!!

Gość asusy i accery
to gówna, tylko IBM, kupuj IBM-a

Gość ibm nawet lenovo są lepsze
moim zdaniem niż pozostałe. jeszcze asus się liczy, toshiba i hp packard bell tani ale jakościowo odstaje od konkurencji

Gość mateusznik23
Sluchaj a zobacz sobie jakie parametry ma z kolei Asus G50VT X5

Jej, takie wątki są dobrym zapisem tego, jak ceny laptopów poszły w dół, a jakość w górę...autorka pyta, czy za 2500 dostanie coś w miarę dobrego. Dzisiaj za taką cenę można dostać bardzo dobrego HP np. na swiatlaptopow.pl, a nie "coś w miarę dobrego":) Technika idzie do przodu jak burza. Ciekawe, co będzie sobie można kupić ekstra za te 2000 za dwa lata.

Gość natka_malutka
Miałam Acera i tylko dlatego że wykupiłam dodatkowy rok gwarancji uchroniło mnie to przed wyrzuceniem lapka na śmietnik, albo wydaniem ciężkich pieniędzy na jego naprawę! W trzecim roku użytkowania komputer psuł się aż 5 razy!! I dodatkowo, co jest mega istotne: jeździł aż do czeskiego Brna, bo tam jest najbliższy (!) Polsce serwis gwarancyjny Acera! W naszym kraju serwisu gwarancyjnego nie ma. Także 5 razy w jednym roku po 3 tygodnie laptop był "na wakacjach" w Czechach. Super, dziękuję bardzo. Po tej masakrze postanowiłam spróbować czegoś nowego i kupiłam Compala NTUC0 z firmy IceComp. Jestem bardzo zadowolona, komputer się nie psuje, a nawet jeśli by się coś stało to serwis jest na miejscu. Laptop super, fajny dla babeczki- cienki, lekki, ma wszystko czego potrzeba, wiem że mam super jakość komputera bez wydawania kupy kasy na to że nazywa się tak a nie inaczej..