Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MADAAAA85

Egoista w łóżku....

Polecane posty

Gość MADAAAA85
:) :) :) od tamtego razu sporo sie zmieniło, wczoraj miałam dwa orgazmy :), dziś przez cały czas ie smieje, to cudowny poniedziałek. Mój chłopak, jest w końcu taki , jaki chciałam żeby był............

Gość a co do cholewki
a co - stanął mu wkońcu ?? Gratuluję...

Gość MADAAAA85
przeczytaj sobie mój pierwszy wpis, i wszystko będzie jasne :)

Gość (((((((((((((
No ja tez mam problem z moim facetem,jestesmy ze soba ponad 4lata,wszystko jest ok,poza nasza sypialnia,bo on chyba uwaza ze lozko sluzy tylko do spania,oczywiscie wczesniej tak nie bylo,od jakiegos czasu zauwazylam zmiany,jak juz do czegos dochodzi to normalnie zero jakiejkolwiek gry wstepnej,od razu przechodzi do sedna sprawy i niestety nie mysli w ogole o mnie,wazne zeby jemy bylo dobrze.Juz nie pamietam nawet kiedy mnie namietnie pocalowal,czy powiedzial cos milego.Poza ta sfera jest nam dobrze ze soba i nie wyobrazamy sobie zycia bez siebie,ale przeciez udany seks tez jest wazny.Nie wiem co mam o tym myslec...Blagam,pomozcie..

Gość mam to samo111
i nie wiem, jak ci pomóc coś innego musi nie grać, na pewno nie jest to problem jedynie seksu

Gość sirius
Ja tam zawsze na pierwszym miejscu stawiam swoją partnerkę i pierwszy się Nią zajmuję.Czasem Ona zaczyna odemnie ale wolę się Nią zająć pierwszy.Uwielbiam kiedy ma kilka orgazmów i dopiero potem Ona zajmuje się mną plus pełny stosunek.Jestem w kilkumiesięcznym związku i rad wielu nie udzielę ale porozmawiaj z Nim i powiedz,że Ty też masz swoje potrzeby i źle się czujesz z takim traktowaniem Twojej osoby.W końcu to Wam obojgu ma być dobrze a nie tylko jednemu.Wydaje mi się,że kluczem do udanego życia nie tylko seksualnego jest szczera,normalna rozmowa dorosłych ludzi którym na sobie zależy.I jeśli faktycznie zależy to zrobią wszystko by ich związek przetrwał różne nieporozumienia.Lecz to tylko moje zdanie i też wiele zależy od człowieka z którym jesteśmy,czasem jest ciężko nauczyć rozmawiać osobę która np. zawsze tylko myślała o swojej korzyści.

Gość wrózka Anna Anelia
Moi drodzy zapraszam serdecznie na mój topik na wróżby darmowe zarówno jak i płatne symboliczną kwote ale dokladne Otóż myśle i mocno zastanawiam się nad dokładniejszą wróżbą wyglądałoby to tak mniej więcej dla każdego wróżba długości A4 kartki w każdej sferze finansowej i uczuciowej plus zdjęcie kart jakie wyszły wr wróżbie z opisem każdej z nich co oznacza ale taka wróżba to czas ok 25minut wróżba plus napisanie dokladnie jej i zdjęcie dodanie przez kabel także jeśli miałabym wróżyć jak dziś dziennie emailem ok 30 os sporo czasu ...Myślałam o symobilicznej opłacie ok 3zł za taką wróżbę.ALe nie jestem pewna tego pomyślu to wasz pomysł.Oczywiście nadal za darmo będe odpowiadać tu raz dziennie na 2 pytania każdemu.zapraszam wszystkich albo na dlugą wrózbe platną symobliczną kwotą albo na darmowe 2 pytania oto adres http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4459176&start=1050

Gość no i co z tego???
od rozmawiania jeszcze nikomu nie wróciła ochota na partnera. przekichana sprawa