Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna maria 555

zycie z kryminalista

Polecane posty

Gość anna maria 555

moj facet siedzi w areszcie za pobicie. nicy z tego wyjdzie tylko mnie oklamal i nie przyznal sie wczesniej do tego pobicia. kocham go i wiem ze nie mial lekkiego zycia . ale czy poswiecac swoje studia i kariere dla zycie z kims po zecie i kims kto siedzi w areszcie ?

jasne, że poświęcić... mysle, że on sie dla Ciebie zmieni, jesli sie o to postarasz...

Gość anna maria 555
jesli taki numer mi wycial to czy pozniej nie bedzie gorzej ?? i skad pewnosc ze on niby dzieki mnei sie zmieni na lepsze ?? to jego pierwszy pobyt w takiej instytucji ale czy ja nie bede naiwna jesli z nim bede dluzej ?

Gość bdfbdfdbdfbf
siedziec na tzw dolku a byc kryminalista to nie to samo

Gość bdfbdfdbdfbf
"nie przyznal sie wczesniej do tego pobicia" to dobrze ze sie nie chwali i nic dziwnego ze nie zwierza a prawdziwemu facetowi to ze kogos pobije moze sie zdarzyc poza tym co to ma do twoich, autorko, studiow i kariery

Gość anna maria 555
a to ma za po maturze chce studiowac prawo.. i nasz zwiazek bedzie superpolaczeniem dwoch skrajnosci

Gość anna maria 555
to jego pierwszy takiego typu zatarg z prawem... byly kolega go wkurzyl i go pobil na co ten zyczliwy byly kolega poszedl na policje zglosic pobicie

Gość anna maria 555
no i teraz siedzi w areszcie do rozprawy...a ja mysle co zrobic i jak postapic jak wroci .. wiem ze mu cholernie na mnei zalezy i dostanie nauczke po wakacjach w celi ale jak z tym dalej zyc ?

Gość oferma
"byly kolega go wkurzyl i go pobil na co ten zyczliwy byly kolega poszedl na policje zglosic pobicie " a to podły łotr. tak od razu na policję iść!!!! mam nadzieję że gdy twój ukochany pierwszy raz ci strzeli to nie pójdziesz na niego donieść. to przecież nie jego wina, wkurzyć się każdy może.

Gość bdfbdfdbdfbf
Robisz z igły widły. Wyroki za takie sprawy, w zawieszeniu, zdarzają się wielu osobom i ma to żaden wpływ na ich życie a tym bardziej bliskich. Zanim skończysz te prawo, czy zdecydujesz się na ślub on już będzie mógł domagać się zatarcia skazania, o ile w ogóle będzie musiał. P.S. Myślisz że dorośli (bo ciebie tak nie nazywam) nie wiedzą że chłopak z chłopakiem może się pobić i trafić do aresztu a nawet odbędzie się sprawa sądowa? Lepiej się zajmij doniesieniami z polskich ław sądowych bo na razie histeryzujesz jakbyś się za dużo amerykańskich seriali naoglądała, o tym jak to niby prześwietlają czyjąć przeszłość i jakie to niby ważne są zatargi z prawem. P.S. II Piszę nie co mi się wydaje ale na podstawie praktyki bo prawo skończyłam a moim narzeczonym jest facet obecnie z wyrokiem w zawieszeniu.

Gość bdfbdfdbdfbf
"a ja mysle co zrobic i jak postapic jak wroci" a ja myślę że skoro się zastanawiasz to nie powinniście być razem

autorko , zebys tylko nie wziela na serio tego co napisal (ironicznie) komiczne :O

Gość anna maria 555
ja go kocham tylko on mnei zawiodl i oszukal . boje sie ze to sie moze powtorzyc ;-(

Gość ttttttt
tak, komiczny podpuszczaj dziewczyne nikt nie jest warty poswiecania zycia pasji 2 osoby w celach ratowiniczych, on sie nie zmieni bedzie jeszcze gorzej. zrozum to i zajmij sie swoim zyciem no chyba ze ci sie nie chce uczyc dalej.

Gość ttttttt
i bedzie oszukiwal dalej OBUDZ SIE dziewczyno

Gość anna maria 555
moja mama go juz przez to nie cierpi... odradza mi go na kazdym kroku i sie cieszy bo sprawdzila sie jej teoria o nieudanych zwiazkach wyksztalcenie zawodowe- wyksztalcenie wyzsze... jak ja mam takei chore poglady wpajane to jak ja mam sie odnalezc w tym wszystkim ? ;-(:::::::::::

Gość ttttttt
olej "zyczliwe" poglady mamy przeciez swietnie widzisz co robi ten chlopak , nie doszukuj sie w jego skurwysynskim zachowaniu tej "dobrej" strony on jest jaki jest ale najwaznijesze jakie relacjach z TOBA !rozumiesz?

on miał trudne dziecinstwo - zasługuje na szanse od życia... prawdziwa miłosc pokona wszystkie trudnosci

Gość ttttttt
ze skurwysyna nie wyciagniesz prawdziwego mezczyzny , prawda komiczny?

Gość bdfbdfdbdfbf
No cóż, moja praktyka jest sprzeczna z teorią twojej mamy. A ty powinnaś wyrobić sobie własny pogląd, nie mamy. :/ Oczywiście też miałam swoje wątpliwości (ja po prawie a mój zabijaka z zawodowym (ale właśnie się zaczyna dokształcać)). Rozwiązałam je tak: dystans do uczuć i zastanawiałam się na kazdym kroku czy jeszcze mój związek sprawia mi przyjemność czy już nie. Póki było dobrze, trwałam w nim i pozwalałam sobie po prostu kochać. No i jest coraz lepiej :) a facet ... faktycznie zmienia się na lepsze bo mi ufa i wie że warto. p.s. Komiczne, gdzie jest prawda, w twojej ironii czy w twoim wyznaniu na jakimś topiku że lubiłeś komuś dać w mordę kiedyś? Bo jeśli to drugie to prawda - powinieneś sam wiedzieć że to kwestia fuksa że nie siedziałeś (chyba że siedziałeś a mimo to skończyłeś, jak twierdzisz, studia prawnicze)). (No... jeszcze możliwe że uważasz siebie za wyjątkowego, nie podlegającego zasadom o których sam pisujesz, ale to taka dziecinada że nie warto się do niej odnosić.)

Gość buhehehehe
Zycie z kryminalista sama sielanka :D

Gość To żeś sobie faceta znalazła
W najlepszym razie on będzie siedział całymi dniami przed TV, oglądał Świat wg Kiepskich i pił najtańsze piwo, a w najgorszym i Tobie się w końcu oberwie. Normalni ludzie nie mają spraw sądowych; chyba, że za czyny nieumyślne, do których pobicie raczej nie należy. Mógłbym to jeszcze zrozumieć, gdyby się sam bronił. Ale skoro Ci się do tego nie przyznał to znaczy, że miał coś do ukrycia - np. to, że pewnie mu pierwszy przywalił. I jeszcze jedno... O czym osoba po studiach może rozmawiać z gościem po zawodówce? Przepaść edukacyjna jest największą przepaścią jaka może istnieć w związku! Już większe szanse miałby związek 25-latka z 40-latką niż Twój...

Gość anna maria wesolowska

Gość SUDi
Jeszcze nie masz matury a już porównujesz "ja-wykształcenie wyższe, on- zawodowe". A skąd wiesz jak się potoczą Wasze losy? Nauka to nie wszystko. Widać że chłopak umie sobie poradzić w życiu. Mamusie mają często rację, ale warto mieć swoje zdanie. 25% ludzi ma jakieś wyroki na koncie, areszty i przestępstwa, ale to nie znaczy że są wszyscy złymi ludźmi na równi z gwałcicielami, zabójcami i gangsterami. Ogólnie za bardzo się przejmujesz i bierzesz to do siebie za skrajnie.

Gość chyba go nie kochasz
skoro przeszkadza ci to ze siedzi w areszcie! co z ciebie za kobieta! powinnas go wspierać! :P

Gość 25 procent ma wyroki ...
... chyba w murzyńskich dzielnicach w USA. Bo u nas pobyt w więzieniu to skrajna patologia i tak powinno pozostać. Nie należy takich ludzi usprawiedliwiać, chyba że działali nieumyślnie albo w obronie własnej - ale tego by nie ukrywał, bo i po co?

Gość 25 procent ma wyroki ...
Poza tym, zawodówka... No ludzie! Gdzie inteligentnej dziewczynie wciskacie gościa po zawodówce!? Wiecie, jakie są relacje w takich związkach? Ona - teatr, On - piwo; Ona - książka, On - piwo; Ona - podróże, On - piwo. No cudowny związek, nie ma co :P

Gość SUDi
25 procent... no proszę jak potrafisz szybko na odległość ocenić ludzi. Wyobraź sobie że wychowałem się na blokowisku i znam wiele osób co ma tylko zawodówkę skończoną, pochodzą wręcz z patologicznych rodzin i są teraz przykładnymi ojcami i mężami. Co do tych 25% to strzelałem ,ale myśle że dużo się nie mylę - ludziom różnie się losy życia kręcą, nie wszyscy się wychowali w dobrym spokojnym domku z mamusią i tatusiem jak pewnie Ty. Pamiętaj że ludzie mają różne wyroki,np. za przestępstwa gospodarcze. Ale to nie oznacza że to zły człowiek na równi z zabijaką. A Ty to chyba w dzielnicy snobów się wychowałaś - pewnie śmieciarz to dla CIebie nikt. tylko pomyśl, kto Twoje g@$no by posprzątał gdyby wszyscy mieli wyższe? Wsadzasz wszystkich do jednego wora, a pewnie sama jesteś kryształ i "Pani Ą-Ę",co?

Gość bdfbdfdbdfbf
"Ona - teatr, On - piwo; Ona - książka, On - piwo; Ona - podróże, On - piwo" to z praktyki czy tak ci się wydaje? ja myślę że to drugie więc oświecę cię, autorze cytatu: ludzie po zawodówkach też podróżują i mają potrzeby intelektualne, choć niekoniecznie, tak jak i ci z wyższym wykształceniem ;D