Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki sobie koles

przyłapałem wczoraj gacha z zonką

Polecane posty

Gość taki sobie koles

oczywiście nakłądem po ryju i zrzuciłem ze schodów. Wywaliłbym i ją ale mimo wszystko ją chyba kocham no i dzieci... CO radzicie?

Proste pytanie.Czy będziesz umiał o tym zapomniec???? Bo z doświadczenia powiem ci,że nie.Zawsze bedziesz o tym pamiętał,związek bez zaufania??? Daleko nie zajdziecie a dzieci hm....no cóż,zawsze tak jest dzieci cierpią z powodu rodziców,ich głupoty.Jak myślisz co jest lepsze dla nich patrzenie się na wasze kłótnie(bo zakładam,że będą),słuchanie wyzwisk bo nie sądze byś spytał się spokojnie \"kochanie dlaczego?\",czy dom spokojny??? Oczywiście zrobisz jak uważasz,bo to Twoje życie,tylko przemyśl to sobie dokładnie i czy to był jej pierwszy raz??

Gość kromke chleba moze
taaa a potem obudziles sie z reką w nocniku :P

Gość taki sobie koles
dzięki za rozsądnąodpowiedź. Pozdrawiam

Proste pytanie.Czy będziesz umiał o tym zapomniec???? Bo z doświadczenia powiem ci,że nie.Zawsze bedziesz o tym pamiętał,związek bez zaufania??? Daleko nie zajdziecie a dzieci hm....no cóż,zawsze tak jest dzieci cierpią z powodu rodziców,ich głupoty.Jak myślisz co jest lepsze dla nich patrzenie się na wasze kłótnie(bo zakładam,że będą),słuchanie wyzwisk bo nie sądze byś spytał się spokojnie "kochanie dlaczego?",czy dom spokojny??? Oczywiście zrobisz jak uważasz,bo to Twoje życie,tylko przemyśl to sobie dokładnie i czy to był jej pierwszy raz??

A wiesz kolesiu, że w niktórych regionach Japonii niewierna żona karana jest przez bukkake? Jest przywiązywana naga do pala w pozycji klęczącej i wszyscy mężczyźni z okolicy się na nią spuszczają. Może spróbujesz w ten sposób ją ukarać?

Gość Delektor 44
lepiej kup wózek dla dziecka, bo pewnie twoja żona urodzi ci niedługo bękarta.

Gość deflorator 10
niektóre kobiety są po prostu puszczalskie i lubią ten sport, jeśli byś na taką trafił to masz przechlapane, zniszczy ciebie twoje życie i twoich dzieci, więc daj jej kopa w dupę i rozwód z jej winy, jeszcze alimenty będzie ci płacić

Gość taki sobie koles
dzisiaj sytuacja się powtórzyła ale z jakimś innym gachem. Jak wszedłem do domu tamten odrazu spier..ł przez balkon. Żona wyszła na balkon za nim, chciałem ją popchnąć za balustradę ale sam zleciałem i potłukłem kolana. Teraz nici z seksu od tyłu :( :classic_cool:

Gość podstępny podnośnik