Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CZY MOJA TESCIOWA MA RACJE

CZY MOJA TESCIOWA MA RACJE???

Polecane posty

???dzwoni do mojego męża i pyta co jadł na obiad...(bez komentarza).on odpowiada ze kotlety sojowe a ona sie oburza ze przecierz one są na odchudzanie a on taki chudy jest!!ja jem kotlety sojowe bo bardzo je lubie i jakos nidy sie nie zastanawialam nad tym czy mają jakies własciwosci odchudzające czy nie.wydaje mi sie zenie,zwłaszcza ze smaże je w panierce.pytam Was bo sie z pewnoscią na tym znacie.czy ona ma racje, czy ja?moge ją czymś zagiąć i jakoś przygadać zeby wiecej mnie nie wkurzała?

Gość wwwwwwwwwwwrrr
a to ze jabłlko jest na odchudzanie to znaczy ze osoby które sie nie odchudzaja nie moga ich jesc?? Wspólczuje nienormalnej tesciowej

Gość wcale nie smieszne
Może powiedz jej, że "mamie to by się kotlecik z soi przydał, bo łagodzi menopauzę"? No chyba, że ona już po jest....

Gość Lumena 21
ja też wspolczuje :/ a tak wogole to nie powinna sie wtrącac w wasze zycie, co jecie na obiad itp przeciez to paranoja, no chyba ze twoj mąz sie jej zali ze skromne obiady je, w co watpie. masz wredna tesciowa po prostu:(

juz po.poza tym jest strasznie zrzędliwa i oboje,razem z teściem mają swira na punkcie tego, co ich jedyny syn je.potrafiązadzwonic i sie pytać co jadł dzisiaj na sniadanie,obiad i kolacje...

Gość nie ma racji
jesli smarzysz je na oleju i w panierce. Tylko smarzone na teflonie i bez panierki sa polecane na diecie

mąż sie irytuje gdy to robią i sie nie dziwie.na szczescie nie jest typem maminsynka.jestesmy swiezo po slubie wiec moze sie biedna nie moze przyzwyczaic ze synka w domu nie ma

Gość wania proszek do prania
tak samo na diecie jest polecane mieso robione na folii albo inaczej - byle nie smażone kotlet sojowy nie jest mniej kaloryczny niż kawałek miesa tesciowa nie ma pojęcia i jedyne , co słyszała o żarciu z soi, to to, że jest to jakieś cudactwo i "dieta"

Gość ** ** ** ** ** ** *** *** ***
rany to tylko głupi kotlet!! jak twojemu chłopu się chce spowiadać z kotleta i wysłuchiwać lamentów mamuśki to jego sprawa, a ty się w takie drobiazgi nie mieszaj ani nie przejmuj. w życiu są większe problemy od kotleta i cala masa innych dobrych rzeczy którymi warto się interesować i poświęcać im swoje myśli zamiast teściowej czepiającej się kotleta.

Gość helkamelba
Fakt, normalna ta twoja teściowa nie jest. To jak mu podasz sałatę czy ogórka to też powie że on jest taki chudy że nie może tego jeść? To chore.

Gość lubiacy życie
oczywiscie teściowa nie ma racji. Racje ma autorka postu... im szybciej jej mąż sie zagłodzi tym lepiej dla niej.

Gość proponuję zamknąć już ten tema

Gość wania proszek do prania
W ogóle twój maż to fujara, już sie powinien zorientować dawno, że mamunia po to pyta , co jadł, żeby rozpocząć lament - bo cokolwiek by to było, zawsze sie może przyczepić. No, chyba że byłyby pulpeciki, zimioki tłuczone i zasmażka oraz kapusta zasmażana. Zero warzyw, bo to odchudza. Niech mówi mamusi, że był bardzo dobry obiad i tyle. Albo niech jej ucina lamenty krótkim "mnie to bardzo smakuje". A jak on chce mamuni dac temat do narzekania, to już trudno. Ale ty sie tym nie przejmuj i nie słuchaj w ogóole

za kazdym razem jak dzwonia to jemu sie juz cisnienie podnosi i zaczyna warczec.na pytanie zawsze najpierw odpowiada:"przestan.czy to wazne?"a najlepsze jest to ze oni dalej pytają:/

Gość ** ** ** ** ** ** *** *** ***
na szczęście to jego problem a nie Twój :P

Gość ljflgfqf
a mnie dziwi Twoj maz - nie moze powiedziec mamusi delikatnie zeby...sie odwalila? ze to nie jej sprawa? bo zakladam, ze jemu Twoja kuchnia smakuje. Ty nie powinnas sie nia przejmowac, to matka Twojego meza - niech on lagodzi konflikty. p.s. my z mezem uwielbiamy kotlety sojowe i salatki :) moj maz wychowal sie w typowo slaskiej rodzinie, gdzie mama nie pracowala tylko ciagle pichcila cos w kuchni - i codziennie mial 2-daniowy obiad, miecho, ziemniaki itp. teraz sam z przyjemnoscia robi salatki. chyba ma dosc takiego typowego 'chlopskiego' zarla :P