Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxktostamxxxx

moj chlopak jest niezdecydowany na to na co idzie.....

Polecane posty

Gość xxxxktostamxxxx

moj chlopak jednego dnia mnie inaczje traktuje np.....najpierw jest kolanka wspolna noc( nie chodzi od razu o zwiazek sexualny) buzi buzi, przytulanki a na drugi dzien kiedy jestesmy gdzies no to najpierw wszstko ok pozniej chcialam mu dac buzi jak szedl juz a nastepnie jakies 5 min pozniej dostaje esa,,nie rozpedzaj sie tak bo za duzo bys chciala a pozniej bedize kapa i wszystcy beda smutni'' pozniej niby ,,kasiu sorry za esa...'' yyyy nastepnego dnia wszystko ok i znowu cos jest nie tak bo mu cos nie pasuje......nie wiem .....moze chodzi o te 5 lat roznicy........nie wiem jak z nim ale ja go KOCHAM i ciagle o nim mysle..... nie wiem co mam robic i to nie jest prawda ze znajde lepszego bo ja mysle ze to jest moj ideal ale czemu tak sie zachowuje.......nie wiem juz sama piszcie prosze was bardzo......

Gość w sensie on ma 17
lat a ty 15? :O

Gość xxxxktostamxxxx
ja mam 15 a on 19

Gość xxxxktostamxxxx
no i nie wiem co mam robic bo go naprawde kocham.....ech :( milosc to pie***lone gowno z ktorego wyjsc jest bardzo trudno......;/

Gość xxxxktostamxxxx
niee on raczje sie o takie rzeczy nie boi......ech ja juz caly dzien przeplakalam...... jezeli nie widze dzien to mam dola i chce go chociaz zobaczyc nie wiem , pogadac przytulic sie od chol*ry....kurde brak mi tego i niewiem czemu on sie tak zachowuje..........;/

Gość xxxxktostamxxxx
nie wiem co mam robic........niech mi ktos powie prosze