Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stoprocent

ludzi to jest SKANDAL!!! JACY OBCY LUDZIE POTRAFIĄ BYC BEZCZELNI I CHAMSCY!!!!

Polecane posty

dzisiaj sobie siedze na ławce w parku i pije piwo. przedemną leżał jakis papierek.Nie ja go wyrzuciłam. Nagle podchodzi do mnie jakies pedałczysko, moze z 36 lat miał i rozglądajac sie na wszytskie strony pyta sie mnie gdzie jest jakis kosz na smieci. A ze stał niedaleko pokazałam mu palcem gdzie. A on do mnie \" to prosze podniesc ten papierek i wyrzucic do kosza!\" ja mówie ze to nie ja wyrzuciłam a on do mnie \"powtarzam jeszcze raz prosze go wyrzucic do kosza bo jak nie to zadzwonie na policje!\" ja wstałam z tej lawki i pwiedziałam mu zeby spierdalał i ze jak mu cos sie nie podoba to niech sam sobie go podniesie i w dupe wsadzi. a on zaczął mnie gonic po całym parku jak jakis psychol. zgubiłam go dopiero na miescie jak wbiegłam na jakies slamsy i schowałam sie za murem. no ludzie do tej pory mnie trzepie jak to pisze!!! co o tym sadzicie???

Gość SIALALALLLLLLA
BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Gość piwa się nie pije na ławce
lecz w pubie lub w innym lokalu. Dostałabyś ode mnie pałą pod kolana. Policjant.

Że był poje*bany :) Mam nadzieję, że Ci się piwko nie rozlało ;) P.S. Twój nick to moja ulubiona firma :classic_cool:

Gość Dziecko śliczne
dobre, bardzo dobre jak czytałam to płakałam ze smiechu.

to sie nie ma z czego smiac przecie to jest chamstwo w biały dzien!!! jak biegłam glówną ulicą w moim miescie to ludzi stali jak słupy i sie patrzyli zamiast mi jakos pomóc. Ja biegne stoi jakas baba a ja do niej \"Noż pomóz mi kobieto a nie stoisz i sie cieszysz\" a ona do mnie \"ja sie boje\". ja mysle nie no nie wiem co zrobic jak leciałam koło PKS-u to jeszcze mi autobus oczywiscie musiał przeszkodzic i musiałam czekac az mi przejedzie przed nosem obracam sie a ten cwel juz o 5 kroków ode mnie no to ja długa w byle jaką strone lece but mi spadł, no cyrk ludzi naprawde mowie wam...lece przz targowisko jakies pudła z kapustą powywalałam chop z targu sie na mnie drze ja naprawde nie wiedziałam co robic az wkoncu wbiegłam na slamsy i w jakąś brame i schowałam sie za winklem. postałam chyba z 1h !!! ide na policje!!!!!ide na policje!!! niech gnój siedzi w pierdlu!!

Ale nie histeryzuj tak ;) Po co uciekałaś? Było się odwrócić i mu gonga wyje*bać ;) A na policję nie idź, policja to zuo....

HEEHEH JA BYM POSZŁA NA POLICJE TYLKO ZE JA SIE BOJE ZE ONI MI TAM POWIEDZĄ ZE NIE MAJĄ CZASU NA PIERDOŁY ALBO POMYSLĄ ZE JESTEM JAKIMŚ BAJERANTEM I W OGOLE MI NIE UWIERZĄ

Gość thethtrh
trzeba było tulipana z butelki zrobić i dać mu do powąchania...

tak łatwo mówic gonga mu wyjebac jakbym mogła to bym tak zrobiła tyle co jak on był wysoki i masywny a ja co?? karakan 155 cm wzrostu i 40 kg wagi toz on by mnie tam poskładał w sekund pięć!

Gość ojaciekrece
hehehehe zaraz sie posikam ze smiechu

Gość już widzę...
już widzę jak ty po tym piwsku przez pół miasta zapier*alasz! I już widzę, jak przypadkowy ktoś ma siłę cię przez te pół miasta gonić - tiaaa - pogratulować pomysłu na topik!

Gość jesli tak
to po co go zaczepialas?

Ale na pały nie ma po co iść, raz, że to raczej nie jest fajne towarzystwo ;), a dwa, że i tak nic z tym nie zrobią ;)

Stoprocent a ile masz lat, że Ty taka malutka i piwko w parku rozpracowujesz? ;) Jeśli mogę zapytać ;)

Gość no to ja kiedyś widziałam jak
facet przechodził przez ulicę a niedaleko były pasy.Podszedł do niego jakis facet i zaczął go wyzywać od najgorszych za to,że nie przeszedł po pasach,a jakby był wypadek to by było na kierowcę :O Nawet zabierał się do bicia :O Teraz to nie wiadomo kiedy i za co można dostać na ulicy :O

Gość wańka wstanka
:) poryczałam sie ze smiechu

Gość rzeka
ja też tu spadam z krzesła ze śmiechu...otrzymujesz pochwałę na piśmie!!!! jesteś niemożliwa!:-))))

Gość khaki bazzar
no widzisz jestes dobra tylko w mordzie :P a jak co do czego to spierdalasz:P

Gość katt5
zajebiste, uśmiałam sie po pachy, świetny temat :) na kabaret :)

no a co miałam sie bic z gnojem??? musiałam spierdalac bo by mi tak lutnął ze by mi dyńka z patyka spadła!!!