Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wszechpolka

Boje się, ze na studiach trafie do grupy gdzie będą sami nieznajomi ludzie

Polecane posty

A ja nie nawiązuje łatwo znajomości 😠 Powiedzcie jeśli studiowaliście, to jak to było w waszym przypadku?

Gość zartujesz sobie
czy jesteś skończoną idiotką?

wlasnie tak:P ale szybko nawiazalam znajomosci, mimo ze tez mam z tym problem zawsze:O po prostu trafilam na fajnych ludzi;)

\"zartujesz sobie czy jesteś skończoną idiotką? \" A czy ty jesteś skończonym chamem, czy tylko tak ci się wymskneło?

Gość -*Kotek*-
Ja tak miałam. Bałam się, bo nie znałam nikogo nie tylko w grupie, czy na roku, ale na całej uczelni. Jednak szybko poznałam, bo nie było innego wyjścia. Nie musiałam sama podchodzić, ludzie sami zagadywali, bo byli w podobnej sytuacji. Teraz mam mnóstwo fajnych znajomych i śmieję się ze swoich obaw. Zobaczysz u Ciebie też tak będzie. Głowa do góry, pierś do przodu i pamiętaj, że studia to najfajniejszy okres w życiu :). Pozdrawiam

Gość tylko się nie przyznawaj do
wszechpolskiego pochodzenia

Gość ja też się tego boję
:( Że wszyscy się podobierają a ja zostanę sama :(

Gość aassiiaa
potraktuj to jako wstep do przyszlej pracy zawodowej... po to studiujesz, zbey w przyszlosci rpacowc z ludzmi i takie tam. zacisnij zebby i... sama zobaczysz, ze bedzie fajnie a ja chociaz nie mam problemow z nawiazywaniem znajomosci mialam ebznadziejnyc hludzi na roku i tylko 2 kolezanki... wiec moze byc roznie