Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgrabna mariolkaaa

CZY WG WAS MAM SUPER WYMIARY??wg mnie samej są ekstra idealne.

Polecane posty

Gość zgrabna mariolkaaa
po to mierze bo laski tu zawsze pytaja o to ile ma sie w udzie albo w ramieniu i to pokazuje czy sie jest za chudym faktycznie bo waga mniej wazna a licza sie wymiary .

nie wiem nie siedze z termometrem w rece bo dla mnie to strata czasu, mierzyli mnie na uczelni teraz to wiem a chce przytyc bo az tak niezdrowo no i uprawiam duzo sportów wiec moze jak bede bardziej przy kosci a nie jak patyczek to sie nie polamie jak to czasem sie zdaza

Gość zgrabna mariolkaaa
a ile ty masz lat dziewczyno?

no i powiedz mi czy nie milo tak zjesc co sie chce w kazdej chwili a nie patrzec ile to kalorii??:P

Gość lolololol
"wąska talia przy tym wzroście to bym powiedziała 67-70 cm jak przy 165 cm 65 cm to wąziutko, przy 160cm - 60cm i tak dalej" wiec przy 150cm-50cm a przy 180-80cm? kosmos:P

Gość
no a jak inaczej? powiedzmy, że 150 i 180 to już laski poza normą :P akurat mam okazję obserwować kobiety o różnym wzroście i znam ich wymiary... znam laski 160 cm, 165, 173, 182 :P od wielu lat, obserwuję wahania ich wagi i wiem ile mają w talii, ile miały itd. no trochę byłoby dziwne, gdyby dziewczyna o wzroście 180 miała w talii 60cm? ale u niej 75 nie wygląda na zbyt wiele

Gość do Kuraiko
No nie wydaje mi się, żeby przy wzroście 170 talia 70 była ok... Ja też mam 170 cm a w talii około 62 i faktycznie, wygląda szczupło, kiedyś miałam 68 i przyznam, że niespecjalnie ładnie wyglądałam... A autorka jest proporcjonalna ale jak dla mnie mogłaby ciut zrzucić tu i tam ;)

Gość uuuii
zrzucic ?przeciez ma niedowage

Gość do Kuraiko
wagowo tak, ale mogłaby mieć szczuplejszą talię i uda

Gość uuuii
ale waga najwazniejsza ..ludzie..a nie wymiary gdyby byla w sam raz nie miala by niedowagi.

Gość
do do Kuraiko ----> no to może zależy od całości sylwetki w takim razie :P bo moja przyjaciółka ma 158 cm wzrostu, talia 60 cm - zero tłuszczu i brzucha. wygląda szczuplutko. moja mama miała kiedyś w talii 65 cm przy wzroście 165 a że w biuście 102 to też wyglądała perfekcyjnie :P więc mnie się wydawało że te współczynniki rosną wraz ze wzrostem :P ja mam 159 cm i mam podobne wymiary jak autorka (mniej w talii o 8cm), wydaje mi się że przy wzroście 170 wyglądałabym ok

Gość asdsda
talia zdecydowanie zbyt duzo. biodra- ani centymetra wiecej. poza tym ok :-)