Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaaaaaaaa

Okropny ból!!!!

Polecane posty

Gość kasiaaaaaaaaa

Bardzo proszę o pomoc. Od dwóch dni nie mogę wstać z łóżka,okropnie boli mnie w prawym płucu i ból przechodzi do łopatki z tyłu i przez to w ogóle nie mogę ruszyć prawą ręką,do tego nie moge złapać oddechu :-( Kiedy leże nieruchomo to wszystko jest ok ale ja już próbuje wstać to ból jest nie do zniesienia, męcze się i próbuje na wszystkie sposoby wstać z łożka ale nie mogę. Co to może być? Są jakieś maści na to aby ból minął? Proszę o odpowiedź.

Gość nie jestem lekarzem ale....
mój tata tak raz miałam. Musiałam aż wezwać pogotowie. A oni powiedzieli, że to kolka jakaś tam. POdobno dość często się zdarza. Dali zastrzyk ( chyba rozkurczowy ) i rzeczywiście przeszło po paru minutach.

Ja też coś takiego miałam nie wiem czy to samo ale objawy te same... Lekarz powiedział że to zapalenie mięśnia miedzy żebrowego czy jakoś tak... dał zastrzyk i jakieś lekarstwa...

Gość kasiaaaaaaaaa
Czyli lekarz jest konieczny? Myslałam o jakiejś cud maści :-)

Gość kasiaaaaaaaaa
Dziękuję za pomoc :-) Ale jak tu wstać? Mieszkam sama,z łożka wstać nie mogę. Smarowałam to maścią rozgrzewającą,mam nadzieje że do jutra chociaż trochę mi przejdzie i będe musiała sie wybrać o lekarza.

Gość a moze to kręgosłup
to może też być kręgosłup... niestety nieraz przy skoliozie mogą wystapic podobne objawy-bóle ja mam te przypadłość, boli mnie w okolicy serca, jak złapie , to lepiej nie mówić... też sugeruję lekarza

Gość a to na pewno w tym miejscu
a nie bardziej na środku ...bo to może być watroba i to właśnie promieniuje az na plecy ...baardzo dobrze znam ten ból ....i te moje częste ataki ...

Gość kasiaaaaaaaaa
Nie,nie po środku,po prawej stronie płuco,łopatka a do tego nie mogę ruszyć prawą ręką :-(