Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babajaga99

ile macie cieni do powiek w domu?

Polecane posty

Gość qqqqqqqqqqqqqqqqq
a ja mam palete 98 kolorów(dostałam w prezencie),poza tym jeszcze kilka pojedynczych które zabieram jak gdzies jade.

Gość wow 98 kolorów chyba bym to
miała na 10 czy 15 lat ;) Kurde nakładam tyle tego dziadostwa na powieki a tak wolno sie zużywaja. a ja juz bym chciała nowe kupić :(

Gość gość
Około 180

Gość gość
Aż z ciekawości policzylam. Wyjdę na maniaczke ale mam 116 cieni. Kosmetyki zajmują najwięcej miejsca w moim domu :D aż wstyd

Ostatnio doliczyłam się 10 :) Ale jestem tak od nich uzależniona, że zamierzam powiększyć kolekcję

Gość gość
Mam dwa cienie, jedne z annabelle drugie z bell, oba mineralne, mam tak malo z tego wzgledu, ze na codzien nie uzywam, tylko jak gdzies wychodzę:)

Gość gość
Ja też mam sporo cieni do powiek. W końcu używam cieni w makijażu codziennym. Bardzo lubię cienie z pierre rene. Uważam, że sa bardzo dobrej jakości. Świetnie się trzymają na powiece cały dzień, nie bledną, nie rolują się. ładnie można je blendować i mają dobrą pigmentację.

Gość gość
Zero. Nie używam.

Gość gość
Paleta MAC 4 kolory, paleta MIsslyn, paleta Maybelline . 30 odcieni.

Gość gość
Ja ma jedną paletkę, z Alilla - http://alilla.com/ ale jest świetna, bardzo trwałe są te cienie, nie muszę w ogóle bazy używać. A do tego nie uczulają !

Gość Natka112
Dwie paletki Morocco z Bikora ;) Jedną na co dzień - Bed&Breakfast, drugą wieczorową - Stardust Secret :) Dzięki nim nauczyłam się malować cieniami i już się z nimi nie rozstaję.

Gość gość
kilka cieni www.youtube.com/watch?v=V1uNg_GeUsM

Gość moniakaa

Ja lubię całe palety, pojedynczych ceni  raczej nie kupuję. Sunrise eveline jest dobra i niedroga, dla początkujących w sam raz, cienie dobrze się blendują, kolory są takie, że pasują zarówno na co dzien, ale za ich pomocą można stworzyć również wieczorowy makijaż.