Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cati82

Pomocy!!! List z prokuratury!!

Polecane posty

Gość cati82

Pomozcie mi prosze bo az sie trzese z nerowow od godziny!!! Chodzi o to ze mam konto w allegro, i 2 osoby ktore wygraly moj przedmiot nie wplacily pieniakow a mianowicie 200 zl!! Jedna z tych osob ma od kilku dni konto zawieszone! Dzis brat mi mowil i wyslam poprze e-maila ( poniewaz przebywam za granica) list ktory dostalam z prokuratury rejonowej w moim miescie, ze jestem oskarzona za przywlaszczenie pieniedzy a osoab rzekomo wygrala licytacje radia samochodowego , a ja nigdy radia nie sprzedawama!!! Czy jest mozliew ze ktos podszyl sie pod moje imie i nazwisko i adres i zalozyl takie konto na allegro??!!!! Bo ja sprzedawalam calkiem inne rzeczy a tu list o radiu!!! I czy powinna byc na liscie od prokuratury pieczatka prokuratury???Pomozcie mi prosze....odpowiedzcie..

Kobieto, na liscie z prokuratury i na kopercie i na piśmie musi byc pieczątka. A ponadto prokuratura nie rozsyla takich listów. Nie informuje Cie w pismie ze jestes oskarżona:D:D:D no bez jaj.

Gość cati82
dziekuje wam, juz mi lzej.... jestescie kochani na tym forum:*

hehe o co Ty się boisz :)) nie masz innych zmartwień :P przecież jak jesteś niewinna to nie wiem o co Ci chodzi ... a po drugie to jakaś ściema .... prokuratura

Gość akidnhdkis
list dostajesz najpierw z policji z wezwaniem do wyjasnienia. jak sie okaze ze sa podstawy do wszczecia sprawy to dopiero idzie to do prokuratury. a jak masz watpliwosci to zadzwon do prokuratury i powiedz ze dostalas pismo i co masz dalej robic, bo nic w nim nie jest napisane co do Twoich dalszych czynnosci. chyba ze cos na ten temat pisza...?

Gość gggggggggg
najlepiej zgłos na policję, bo nie mozna się ot tak podszywac pod prokuraturę;) niech osoba która wysłała ci ten list ma z tego powodu jakies problemy! a co! ;)

Gość cati82
wiecie co bylam taka zdenerwowana, ze zle zroumialam brata, ten list przyszedl od osoby ktora niby wygrala radio samochodowe ( ja nigdy w zyciu nigdzie radia samochodowego nie sprzedawalam!!) i mnie straszy ze sobie przywlaszczylam 200 zl, i mnie poda na prokurature,wyslal wniosek ktory chce zlozyc na prokurature, cos tam ze kara pozbawienia wolnosci 3 lata, ze zarzada rowniez odszkodowania 1000 zl, i podaje na drugiej kartce swoje dane na wplate na konto bankowe, ale list zostal wyslany na moje imie, nazwisko jest podobne ale nie moje, do mojego nazwiska sa dodane na przodzie literki"za" polaczone z moim prawdziwym nazwiskiem..hmm.. adres moj prawidzwy co to za osoba?? Juz allegro mi odpisalo, ze taka osoba nie istnieje, a ja nigdy radia nie sprzedawalam tez to sprawdzili.Co to za oszust???

Gość cati82
Wiecie co, ktos zalozyl sobie na moje imie nazwisko i moj adres konto w mBanku!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak to mozliwe??? Czy to takie lche konto internetowe ze oszusci zakladaja na czyis adres!!!!??????