Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wear good

Jaki styl ubioru najbardziej podoba się kobietom u facetów ?

Polecane posty

Gość wear good

zbliza sie wiosna czas na remont w szafie ...wiec ?

Gość BF3
a moze ubieraj sie tak, jak Ty chcesz, a nie jak chca inni?

Gość ja preferuje panow
ubraych raczej elegancko, lub tez tzw. spotowa elegancja, ale nie zadne dresy (paski) itp. :)

Gość wear good
ciągle słysze sportowa elegancja ale jak pytam o konkrety to nie umieją wskazać ! jak ubiera się sportowy elegant ?Wiek około 23 lata !

Gość natural fruits
ja lubie taki styl (u panow miedzy 20 a 30 rokiem zycia): - spodnie dżinsy ale nie obcisle fuuj . musza byc takie luzniejsze. ale tez nie takie luzne jak u skate'ow - a na gore to: bluzki z krotkim rekawem-polo, jakies tshirty z fajnymi napisami- fajne sa firmy abercrombie&fitch, billabong, quicksilver. mmmmmmm uwielbiam jak facet ma taka polo - jezeli jest zimno to jakas bluze -- fajne sa tez z tych firm mniam:) pozatym lubie u facetow tez koszule ale nie takie jak do garnituru czy takie w kratke studenckie... butki -- np fajne wzory ma puma - kurtka na zime- podobaja mi sie u chlopakow kurtki takie jak na narty czy deche mmmmmmmmmmmmmmmmmmm super sa i jakas fajna czapeczka zaznaczam ze mi podobaja sie mezczyzni ubrani bardziej na sportrowo niz elegancko. na sportowo nie znaczy w dres....!!! lubie styl jaki mezczyzni ubieraja sie do klubow ale to juz zalatuje troche snobizmem i zaraz ktos na mnie najedzie..... pozdr

Gość ejbisi
Podpisuję się pod tym, ja lubie tak luzacko, dźinsy, sportowe buty (ale nie takie adidasy z siatką :P ), t-shirt i bluza. Mniam.

Gość ConstellationLyra
tak jak się ubiera Johnny Depp z fantazją i nonszalancją:P

Gość Przypuszczalska
Podobają mi się faceci ubrani ekstrawagancko, mogą być odziani nawet w kolorowe krzykliwe kolory, paski, kraty, złote sygnety, łańcuchy, szerokie spodnie, z ciucholandu itp. byleby przykówali mój wzrok. Również jara mnie styl alfonsa bądź karczka.

Ubior mężczyzny jest bardzo istotny. Powinien się ubierać z polotem, oryginalnie... Żadnych adidasow, puchowych kurtek etc... Żadnych materialowych spodni. Oryginalność, nietuzinkowość....

Gość Dzet
Co to znaczy zadnych materialowych spodni? To jakie ma nosic? Swoja droga, wybierac faceta pod katem ubioru? Troche nie teges :/

Gość a jeśli
przed zboczeńcem uchronisz się bogactwem. zdobywanie bogactwa stworzy Tobie zaporę przed psychiką zboczeńca. Bogactwo pomaga Ci być dumna także w stroju. Taką jak jesteś wybierze Cię ten co jest tego wart.