Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość assxasx

znowu żałoba, czy to nie przesada?

Polecane posty

Gość assxasx

nie ma Szkła kontaktowego bo żałoba, na dobra sprawe, niech codziennie robia załobe narodowa, bo codziennie ktos umiera przeciez, paranoja!!

Gość assxasx
hhehe, do konca roku ocipieli?

Gość assxasx
chyba przesada z ta żaloba. codzien gina ludzie na drogach złych bo okradziono kase panstwowa przeznaczona na ich remonty i rozbudowe.

Gość assxasx
ale jak to jest wczoraj Szymon MAJEWSKI SHOW BYł O 23:00!!WIEC COS TU NIE GRA!

Gość ejbisi
Szkoda słów na takich jak ty.

Gość assxasx
a ja starciłam najlepszego przyjaciela, przez benadziejne polskie dorgi i przez dwoch penerow, ktorzy sie tatusia autem rozbijaja, wiec tez przezyłam zalobe i wiem co to znaczy, ale nie chciałam, aby ogłaszali tego w telewizji i w radiu!!bo załobe trzeba przezywac w spokoju, a media co robia?cały czas rozstrzasuja ta sprawe!!i rozdrapuja rany gratulujeE!!

Gość assxasx
gadanie 24 na ha, otym rozbityms samolocie, jeszcze gorsze jest dla nich niz szkło kontaktowe!!dołuja ich tylko i rozdrapuja rany!!!

Gość lizak truskawkowy
przesada...codziennie giną setki osób...też kogoś ojcowie,synowie...ale nikogo to nie obchodzi...bo to są pojedyńcze osoby...

Gość assxasx
ja nie uznaję żałoby narodowej jak ktoś z moich bliskich umiera to nikt żałoby nie ogłasza, więc w dupie mam tych żołnierzy

Gość assxasx
przepraszam bardzo, ale dziennie giną setki ludzi w wypadkach(moj najlpepszy przyjaciel , swietny człowiek), i nikomu wtedy kolory nie przeszkadzają a jak komuś przeszkadzają to może po prostu na forum nie zaglądać żal po czyjejś śmierci nie objawia się w zmianie kolorków czy wklepaniu nawiasów i gwiazdek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ejbisi
Jakiś ty delikatny i przejęty losem ich rodzin. A przed chwilą zalezalo Ci tylko zeby było coś ciekawego w tv. Tu nie chodzi o tanią sensację tylko o uczczenie pamięci. Nie codzien ginie kwiat polskiego lotnictwa. Dobra, po co ja w ogole czytam ten temat, nara.

Gość assxasx
no ale ile można? żałoba po halembie, żałoba po pielgrzymach i znowu żałoba. no ja pierdykam, czemu ktoś ma mi dyktować kiedy mam być smutny a kiedy nie. no już byłbym w stanie zrozumieć takie jednodniowe żałoby. a w ogóle to powinna być tylko minuta ciszy... no i uświadamia mi to coraz bardziej że są równi i równiejsi. populizm i tyle (( ))

Gość assxasx
dlaczego ta 90 letnia babcia jest gorsza od tych pilotow?? moze w mlodosci uratowala komus zycie, byla uczynna dla ludzi itd a dla niej nikt nie chce minuty ciszy?? a mnie bardziej żal tych, jak to nazywasz "zwykłych" ludzi , którzy starają siężyć sobie spokojnie, nie mają ryzyka zawodowego wpisanego w pracę a jakiś debil rozsmarowuje ich na drzewie samochodem a co do wojska - nie byłoby wojsk, byłby święty spokój - już zapomniałaś, jak straszyli atakami terrorystycznymi w Polsce bo się Polacy za Amerykanów wszędzie podkładali?moj przyjaciel tak zginal, zwykły nie jakis znany czlowiek, wiec załoby narodowej z tego powodu nikt nie robił!! a na pewno szkło kontaktowe zaszkodziło by wielce rodzinom

Gość assxasx
bo byli sławni!!??to trzeba im robic załobe narodowa!!!tyle zwykłych ludzi umiera i nikt na to nie zwraca uwagi i ma ich w dupie!!

Gość skskkssk
To jest jawna dewaluacja instytucji żałoby narodowej. I jeszcze trzy dni! W takim razie ile dni będziemy w żałobie narodowej, jak się naprawdę wielkiego??? Tydzień???? Ta instytucja ma czemuś służyć oprócz podkreślania niebywałej, historycznej roli pana prezydenta.

Gość assxasx
jestes za glupi na jakiekolwiek dyskusje, a tresc merytoryczna twoich wypowiedzi jest zerowa, niby probujesz, niby sie starasz, ale niestety brakow w twojej edukacji nie da sie zatrzec, odpal swieczke w oknie, odmow paciorek i idz grzecznie spac osle

Gość qdqwdwdqwdwd
wojsko jak sama nazwa mowi...zwiazane jest ze słowem wojna.. gdyby sie nazywali pokojsko...to by faktycnzie mieli cel tylko bronic, ale skoro w nazwie maja wojne!!?