Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewka_Marchewka20

Prezent dla chłopaka

Polecane posty

Gość Ewka_Marchewka20

Obchodzimy niedlugo z chłopakiem małe świeto, 6 miesiecy razem i z tej okazji chcialabym dac mu prezent ( on dał mi miesiac wczesniej naszyjnik i kolczyki, ja zupelnie sie tego nie spodziewalam i nic dla niego nie mialam :( ). Czy myslicie ze ogromna ramka z miksem naszych wspolnych zdjec i np. koszulka, jakis ladny t-shirt to dobry pomysl? Mamy po 20 lat.

Gość Ewka_Marchewka20
Ostatnio widziałam na allegro defibrylator analny, jak myslicie czy to odpowiedni prezent?

Mysle ze fajny t-shirt i ta ramka to dobry pomysl :) Ale moze pomysl jeszcze nad czyms bardziej ,,od siebie" :D Moze jakis wieczor przy swiecach sam-na-sam ? Romantyczna kolacja, wino :classic_cool: Ah... rozmarzykam sie :P

Gość Ewka_Marchewka20
Kolacje przy swiecach abrdzo chetnie bym mu zrobila ale niestety mieszkamy z rodzicami i nie mamy warunkow :(. Ale mysle ze zaprosze go do takiej fajnej, przytulnej knajpki :). Chodzi mi glownie o ten t-shirt czy to dobry pomysl? Czy nie odbierze tego zle no i czy wypada :).

T-shirt na pol roku bycia razem ? :O Ja rozumiem Gwiazdka, Urodziny albo bez okazji ale nie na takie \"święto\" !! Zbliżają się walentynki, mozesz zaliczyc dwie \"uroczystosci\" na raz :) pomyslow jest wiele : - jakas ramka ze zdjęciami, koszulka ze zdjeciem poduszka albo coś z tych pierdulek .. - pojscie do kina, spacer itp - wynajecie stolika w kcajpce, stolik ozdobiony wedlug twojego uznania - wlasnorecznie zrobiona laurka, album itp - zakupienie bielizny smakowej i gorrący wieczor we dwoje .. mieszkasz z rodzicami, więc mozesz wynając pokoj w hotelu albo w pensjonacie ... - ewentualnie wlasnoręcznie zrobiona kolacja :)

Gość Ewka_Marchewka20
No ale przeciez nie sam tshirt tylko z ramka :P. Nie widze roznicy czy to na Gwiazdke czy na pol roku :O.

To w takim razie wspolczuje :O roznica jest taka ze na swieto związane z WAMI, wiec prezent tez powinien podkreślać waszą więź :)

Gość Ewka_Marchewka20
up

Gość ja pitole jeszcze Ci malo
Google i wyszukiwarka na kafe nie boli wiec kurwa szukaj.

Gość do kogos wyzej obiektywnie
Jak nie pasuje - to nie odpisuj debilu. A wyszukiwarka na kafe jest taka pojjebana ze nawet jak sie wpisze caly temat DOKLADNIE to i tak znajduje chuuj wi co.