Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamany22

co zrobic zeby mnie pokochala

Polecane posty

Gość zalamany22

moj problem wyglada tak poznalem dziewczyne strasznie mi sie spodobala wlasciwie to chodzimy razem na kursy na prawko probowalem do niej zagadac ale ona nie chcev mnie znac powiedziala mi ze jej sie nie podobam i nie chce mnie znac, tak strasznie ja kocham wyznalem jej milosc ale ona powiedziala ze jestem oblakany i powinienem sie leczyc nie chce mi sie zyc zrobil bym dla niej wszystko czy istnieje jakis sposob zeby mnie pokochala moze jakis eliksir albo zaklecie prosze o pomoc

daj spokoj, za mna tez kiedys taki swir latal, tylko jeszcze bardziej mnie do siebie zniechecil, nic nie zrobisz.

Gość o jezuuuuuuuuuuu
ale sie uśmiałam...zaklęcie albo eliksir ahahahahah dobry jesteś koleś!!! Gratuluję poczucia humoru!!

Gość zalamany22
zrobie wszystko

Gość moniiia
daj jej spokój nie ma nic gorszego od namolnego faceta (wiem, bo przeżyłam)

Gość lilililili
a według mnie to ta dziewczyna jest jakaś głupia, no bo jak można tak prosto w twarz powiedzieć komuś: nie podobasz mi się, jesteś obłakany itd...

Gość zalamany22
byłem pod jej domem stałem na deszczu i patrzylem sie jej w okna zostsawilem bukiet kwiatow przed drzwiami ona musi byc moja pozatym mysle ze cos do mnie czuje do jak sie poznalismy to byla bardzo mila i smiala sie z moich dowcipow

Gość złote mysli
Od namolnego faceta, gorsza namolna kobieta. Bądź człowieku nieustępliwy to w końcu ci ulegnie.

Gość zalamany22
Śmiała się również kiedy wyciągnąłem wacka żeby się przy niej onanizować, bardzo się śmiała. Znaczy to, że mnie kocha ?

Gość wsza332
Z tym Wackiem to chyba lekka przesada kup jej fajke wodna :)

Gość FacetZjajami
Z tym wackiem to jakis podszyw byl.. a ty kolo przestan sie jej narzucac.. nie laz za nia i tyle.. powiedziales, ze Ci sie podoba i nie dziala- widac to nie to.. do tanga trzeba dwojga a na sile nic nie wskorasz:P Wogole jak mozna sie "zakochac" na kursie na prawko? jeszcze powiedz,z e za peirwszym spotkaniem juz.. heh..

Gość dizaster
nasikaj jej do buta.

Gość wacoch
brawo zlote myśli niech dalej napiera ja nawet kake bym pokazał może to miriam eee miriam nie jeżdzi carem \

lilililili a według mnie to ta dziewczyna jest jakaś głupia, no bo jak można tak prosto w twarz powiedzieć komuś: nie podobasz mi się, jesteś obłakany itd... a co ma mu dać dupy, bo on tak chce? Ja pierdole, człowieku też bym Ci tak powiedziała.

Gość tomekbleble
Nie rób tak bo ją przestraszysz

Gość arletkazakussss
Ja miałam podobny problem, z tym że zakochałam się w facecie bez wzajemności. Próbowałam wszystkiego. Robiłam to co pisze w różnych poradnikach, ale wszystko na nic. Kiedy już byłam całkiem zrezygnowana znalazłam stronę http://magicznerytualy.pl z urokami miłosnymi. Chociaż nie wierzyłam w takie rzeczy, pomyslałam sobie, że co mi tam zalezy, a nóż się uda. I udało się:) po zamówieniu rytuału w niedlugim czasie chłopak się we mnie zakochał:) I do dzisiaj jesteśmy razem.

Gość gość
dizaster "nasikaj jej do buta." ..i wypij będziesz miał eliksir i zaklęcie w jednym :) powiedziała co myśli? wbij to sobie do głowy i traktuj ją jak powietrze, na pewno nie zaszkodzi

Gość gość
Mnie zostawiła kobieta po 7 latach... Nie chciała nic ratować właściwie, a wcześniej nie mówiła o tym, co jej przeszkadza.... po 6 miesięcach zaczynałem się z tym godzić i pozwalałem sobie na żałobę. Postanowilem jeszcze sprobować uroku miłosnego na polecanej tu stronie http://urokmilosny24.pl – pomogło. Ukochana wróciła a ja jestem szczęśliwy jak nigdy dotąd.

Gość gość
Niestety kobiety to wredne suki... 2 mies.sie z jedna spotykalem.kolacje,kina,sauny,wycieczkii wkoncu sie zakochalem.Gdy zobaczyla ze zalezy mi coraz bardziej odeszla.Ale mi nie w glowie bylo sie poddac.wiec wyzwala mnie od zer,od smieci i kazala skasowac nr.jesli jestem prawdziwym facetem.

Gość gość
Skoro powiedziała że nie podobasz się jej to daj dziewczynie spokój, ogólnie desperat z ciebie.

Gość gość
Wiem jak boli rozstanie, sama tego doświadczyłam. Na szczęscie odzyskałam chłopaka, myślę, że pomógł w tym rytuał zamówiony u Mahasiaha na stronie http://magia-anielska.pl