Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miłami

dlaczego zycie jest takie niesprawiedliwe?????????????????

Polecane posty

Gość miłami
sory, She21 miało byc, oczywiście:-)

jak masz slabe rzesy to nie uzywaj zalotki, widok oczu poprawi ci sie juz jak tylko nalozysz tusz i one ci troche sciemnieją, stana sie bardziej wyraziste

Gość miłami
ja oprócz tego mam jeszcze strasznie cienkie włosy i tez nie wiem co z tym zrobić, stosuje płyn do skóry głowy przciw wypadaniu włsoów, ale on działa bardzo wolno,a sciąć włosów na krótko nie mogę, bo brzydko wygladam w takich ze względu na moja okragłą twarz

Gość miłami
jedyną moją zaletą jest chyba tylko figura, jestem szczupła i w miarę wysoka,a le oprócz tego to nic więcej w moim wygladzie mi się nie podoba

no wiesz... nie da sie do konca byc idealna.. najpierw zajmij sie twarzą bo to on przyciaga najbardziej wzrok przy blizszym kontakcie z facetem, o wlosy mozesz zadbad uzywajac roznych odzywek, plynow do zageszczania i mozesz tez je tapirowac

Gość miłami
tak właśnie, myslę, że twarz jest wazniejsza, szkoda tylko że nie mogę mieć albo gęstych, pięknych włosów, albo ładnej buźki

Gość iksiula
najważniejszy jest uśmiech, nawet nieciekawa twarz nabiera uroku...

ehhh tez mam slabe cienkie i do tego suche wlosy... co ja z nimi mam krotkie ledwo do ramion i jeszcze za bardzo scieniowane zalotki uzywam na slabe rzesy i nic im sie nie dzieje, na to zawsze tusz