ugh 0 Napisano Styczeń 25, 2008 cześć mam 175 wzrostu waże 61-59 kg. chce wazyc 55kg. startowalam z wagi 70kg zaczelam sie odchudzac we wrzesniu mialam wtedy 99cm w biodrach 93 w biuście 80 w talii 63 w udzie teraz mam 94 w biodrach 93 w biuście 69 w talii 53 w udzie chciala bym jak najszybciej osiagnac 55kg. od dzis zaczynam cwiczyc 1h dziennie jak bedzie cieplej bede biegać kto sie przyłącza ????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Różowe Anielisko 0 Napisano Styczeń 25, 2008 Wbijam :) ja mam 172 cm wzrostu , waże 63 :( w czerwcu musze 55 kg :) mam nadziej , że sie nam to uda :) powodzenia :) a będziesz stosowac jhaieks tabletki ?? diety ?? i ile masz latek :) ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdalejna 0 Napisano Styczeń 25, 2008 Ja mam 174 ale przy 55kg bym wygladala nieciekawie, moze mamy inna budowe? W kazdym razie mam 65 kg i chce dojsc do 60. Kiedys maialam juz 74 kg ale to bylo dawno i nieprawda ;) Jutro sie pomierze bysmy mialy jakis obraz siebie. Biegam od poniedzialku, coraz bardziej mnie to wciaga a diete mam niskoweglowodanowa, innej nie chce, ta mam przetestowana ze dziala. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ugh 0 Napisano Styczeń 25, 2008 mam 19 latek. nie biore tabletek. staram sie zdrowo odrzywiac i malo jesc. nie jem chleba slodyczy makaronu ziemniakow ryzu itp i bede duzo cwiczyc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdalejna 0 Napisano Styczeń 25, 2008 Ja mam 25, z tablet biore anty ale jakos nie maja one wplywu na moja wage, yasmine kazdemu moge spokojnie polecic. Moja najwieksza zmora sa boczki biodra (mam naturalnie szerokie wiec tym bardziej kazdy cm widac). W twoim wieku mialam nawet 57 kg i wygladalam boomba wiec powodzenia. Ja chce byc przy 60 kg bo ponoc jak sie zbyt malo wazy sa problemy z zachodzeniem w ciaze a ja za 2,3 lata to planuje. Co do cwiczen to biegam zwykle aeroby i mieszam to z HITTem, a w domu ciezarki, brzuszki i inna tego typu gimnastyka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zosia Samosia 25 0 Napisano Styczeń 25, 2008 E tam. Kolejna jesteś. Nie uda ci się . Nie zakladaj milionowego topiku o tym samym :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ehjyh Napisano Styczeń 25, 2008 lecz sie autorko juz masz za chude cialo a co potem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ugh 0 Napisano Styczeń 25, 2008 za chude ciało ??? to jak ty musisz wyglądać nosisz rozmiar 46 ?? :O:O:O żal :O uda mi sie juz schudlam 11kg zostalo jeszcze 4 zazdrościsz co ? :O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olaaaaaaaaa Napisano Styczeń 25, 2008 a jak zbubiłaś tyle w udach? co ćwiczyłaś, jak? Napisz proszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ktory to Napisano Styczeń 25, 2008 twoj topik z kolei??? nie lepiej dolaczyc sie do ktoregos???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaryssa 0 Napisano Styczeń 25, 2008 ja zaczynam od poniedziałku i bede jechać na wspomagaczu Dziewczyno napisz jakim cudem tyle w udach zjechałas bo tez bym chciała Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ugh 0 Napisano Styczeń 26, 2008 hmm samo zleciało :):):) cwiczylam troche 8 min legs przez jakies 2 miesiace codziennie po 2-3 razy :):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ugh 0 Napisano Styczeń 26, 2008 to moj hmm 3 topik :):) i ostatni bo mam zamiar wazyc koncu 55 zoostalo jeszcze 3 kg :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Yulia Napisano Styczeń 26, 2008 czesc dziewczyny, chetnie do was dolacze !! 55kg - to moj cel marzenie :) mam 170cm i waze 63kg.jak najszybciej chcialabym zrzucic 4-5 kg.a jesli mi sie uda, to powoli reszte do 54-55kg. mam taki plan, ze od pn. nie bede jadla kolacji (a zwykle jadlam sporo) w zamian bede wypijac duzy kfir lub sok pomidorowy :) w ciagu dnia lekko, zdrowo i bez slodyczy ... jak myslicie - uda sie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yulia 0 Napisano Styczeń 27, 2008 czesc dziewczyny ! czy jest tu ktos? a moze topik upadl zanim sie rozkrecil :( ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie martw sie Napisano Styczeń 27, 2008 zalozycielka za kilka dni zalozy nastepny:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach