Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktorts

CZY WG WAS TAKA FIGURA TO IDEAŁ????

Polecane posty

Gość mimikert
TA PIERWSZA L ASKA JEST ZA CHUDA.ALE ŁADNA TO SŁYSNNA MODELKA VICTORIAS SECRET

Gość fuj ale Jennifer się
mam podobną figurę do tej pierwszej :-) i niestety tzytzki też małe, ale przynajmniej moje

Gość gred
jak masz podobna to ludzie cie wolaja szkapa pewno

bez przesady, mam masywniejsze ramiona, ważę 57 przy 170 wiec szkielet raczej nie jestem

Gość no dobra ale./...
ALE JAK MASZ TAKIE UDA CHUDE TO ZAL MI CIE.ILE MASZ W UDZIE ?

53 cm i to moim zdaniem dużo

Gość PISZESZ ZE STRES CIE ZŻERA
53 MASZ U GORY A ILE POSRODKU ?

Gość sandra całkiem spoko
nie widzę żeby miała za chude uda. Są normalne. Natomiast niezbyt mi się podoba, że ma mało kobiecą sylwetkę, zbyt umięśniona jak na mój gust, za wąskie biodra, za mały biust jak na ideał. Ale sama chętnie bym się na takie ciało zamieniła.

nie wiem, nie chce mi sie mierzyc, mam proporcjonalne, ani za grube ani za chude, kiedys miałam mega szczupłe aż miałam duży prześwit między udami, strasznie mnei to krępowało, potem trochę utyłam, wyrobiły się mięśnie i wygląda to znacznie lepiej niz wtedy

Gość ja mam tez chude uda strasznie
ALE JAK MOZESZ TO ZMIERZ KIEDYS BO JESTEM CIEKAWA ILE MASZ WKOLANKU I W POLOWIE UDA CENTRALNIE? JA MAM 53 POD POSLADKIEM I W POLOWIE 48 CM A W KOLANIE 37 CM I MAM MEGA CHUDE UDA:( WZROST 170 CM .

Gość ale macie narąbane
z tymi udami. 53 pod tyłkiem to wcale nie jest mało a laska ze zdjęcia nie ma za chudych ud. No ale jeśli lubicie okrągłe figury i wielkie tyłki to ok....

Gość worek na kapciuszki
ta pierwsza ma wspaniałą figurę - oprócz cycków, bo cycki ma prawie jak facet

Gość uyuyy
laska ze zdjecia ma za chude nogi

Gość a propos ud i nóg
to kobiece nogi powinny stykać się w 4 miejscach, w kostkach, łydkach, kolanach i na samej górze ud pod tyłkiem. na tym ost zdjęciu niestety nie stykają się u góry!

Gość khjk
boskie ,a nogi

Gość sgsg
gdzie wy tam widzicie za chude nogi?? zgrabne, takie akurat.

Gość sgsg
'"to kobiece nogi powinny stykać się w 4 miejscach, w kostkach, łydkach, kolanach i na samej górze ud pod tyłkiem. na tym ost zdjęciu niestety nie stykają się u góry!" lol, co za teoria...:/

Gość melinda3
lol, mogą byc na beczce prostowane byle stykały się w 4 miejscach...... nie nogi musza byc kształtne przed wszystkim, ładnie wyrzeźbione i umięśnione bo stykac się mogą w wyznaczonych miejscach a byc masą tłuszczu i cellulitu

Gość ta pierwsza
nie ma ani piersi ani wcięcia w talii. chłopczyca.

Gość wypowiem sie jako facet
Pierwsza pani mi sie nie podoba, to nie jest kobieca figura! Juz wolalbym Jeniffer, chociaz do idealu jej sporo brakuje. No ale o gustachs ie nei dyskutuje, to moje zdanie i podkreslam - NIE napsialem ze jest brzydka tylko ze mi sie nie podoba, koneic basta! :P

Wg mnie Alessandra wygląda cudownie, ma boską figurę i fantastyczne nogi. Jedna z moich ulubionych modelek :)

mnie sie bardzo podoba jej buzka, figura natomiast zupelnie nie:za maly biust, za waskie biodra, brzydkie kolana.Ogolnie ma meska figure, a ja akurat za tym nie przepadam.

Gość najbdbamdb
boże, ona wygląda jak facet, jest tragiczna!!!! Ładna buzia, ale figura? to chyba ktoś ma zapędzy gejowskie jak takie lubi, niby chuda, a w talii wcięcia brak :] zero bioder, nogi jakieś niekształtne, kolana wystające, jakby miała zespół Turnera :]

Gość
za kościsty brzuch (żebra), za szerokie ramiona... ogólnie mi się nie podoba :/ nie chciałabym się z nią przespać :P ale wiadomo, że każdy ma inny ideał i nie można pisać "ona jest idealna", tylko "wg mnie jest idealna"...

Gość
obie nie mają :P

Gość --Ciasteczko--
Wy naprawde macie nasrane, w glowie sie to nie miesci:| Jacys totalnie psychiczni jestescie!!!! Dziewczyna z pierwszego zdjecia ma figure jak najbardziej normalna, ladna, wyrzezbiona. Uda slicznie zaokraglone, ladne wciecie w talii. Nie ma sie do czego przyczepic. A te opinie,ze jest chuda to naprawde mnie rozbawily ciekawe w ktorym miejscu!!! Jest zupelnie normalna, chyba chudej osoby nigdy nie widzieliscie. Idzcie sie leczyc!!!! To lepiej,zeby po ulicach chodzily same tuczniki??? Moim zdaniem idealna waga jest od 50 kg do 55kg, tak przy wzroscie od 163cm do 168cm. Przy innym wzroscie oczywiscie inaczej sie to rozlozy. Ale podana przeze mnie waga odnosi sie wlasnie do tego wzrostu. Nie przesadzajacie, ile wedlug was powinno sie wazyc? 70???? Macie naprawde cos z garem!

Gość --Ciasteczko--
Moze piersi nie sa super duze, jeszcze tu ewentualnie moge sie zgodzic, chociaz moim zdaniem sa ladne. Ale chude uda???? Pogrzalo was???? Przeciwnie wlasnie idealnie zaokraglone!!! Nawet jak sie bardzo uprzec to nie wygladaja na chude!!!