Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mia Fan-Farow

bardzo się boję, dziewczny pomóżcie mi

Polecane posty

Gość Mia Fan-Farow

Spóźnia mi sie rochę okres i nie wiem czy to moze byc ciąża - bolą mnie sutki, brzuchj mam jak balon, coś mnie pobolewa tez w nim.... Zapomniałam co proawda jednej tabletki na początku opakowania (chyba była to 4 albo 5 ) ale mój narzeczony używa dodatkowo prezerwatyw Nie wiem, moze ta bolesnośc w brzuchu spowodowana jest tym, ze załozono mi niedawno spirakle - w końcu jest to jakies ciało obce???? Naprawdę nie weim co mam mysleć....skończył mi się krem plemikobójczy, nie wiem czy dośc dokładnie się "tam nasmarowałam" przed stosunkiem. Stosunek był analny, preferuję tylko takie, do tego od tyłu, bo jak kochamy się w innej pozycji, boję się, że mój narzeczony mógłby zobaczyć jak przykleiłam sobie plaster antykoncepcyjny, a on nie wygląda zbyt estetycznie. Boże mam takie mdlosci, wg kalendarzyka naprawdę powinnam miec już okres a tu nic!!!!! Pomóżcie mi, bo nie mam komu się zwierzyć, moaj lekarka wyjechała na narty, a mój narzeczony czuje się trochę słabo po zabiego podwiązania nasianiowodów więc nie chciałabym przyspażac mu dodatkowych zmartwień!!!!!! Plis, piszcie!!!!!

Gość kiepskie.............