Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemyyy

DERMACOL warszawa, gdzie dostac????????????????????

Polecane posty

Gość problemyyy

Gość gusia 123
hej ja chce go kupic w krakowie i tez nie moge :( wiem gdzie jest kielcach:)

Gość problemyyy
ehhh... no to nie jestem sama;) w takim razie obie czekamy na odpowiedz;p razem zawsze raźniej;)

Gość ajkajkjkl
w Warszaiwe kupowałam w jednej drogerii na dworcu centralnym (tylko to było 2 lata temu) kosztował 9,50 i był wybór chyba wszystkich kolorów.

Gość problemyyy
na dworcu centralnym??? czy w podziemiach?? bo teraz wyczytalam, ze niektorzy w podziemiach kupuja;p

Gość ajkajkjkl
Dokladnie tak. tam w podziemiach. tylko cięzko mi bedzie wytłumaczyc gdzie. pamietasz może gdzie był zburzony juz sklep marks&spancer koło centarlnego? Taki ciemno zielony budynek (o ile dobrze pamietam) naprzeciwko terranowy/calliope.

Gość ajkajkjkl
chodzi mi ze w przejsciu podziemnym jak sie wchodzi na centralny.

Gość problemyyy
no wlasnie nie bardzo wiem :/ cholercia... a krecic sie przy cenralnym haha to tak nie bardzo;p ojjjjj....hmm... ok to moze inaczej;p chciaz nie dziwie sie jak nie bedziesz pamietala skro to 2 latka temu;p na pewno ine mieszkasz rzy centralnym;p wiec musialas dojechac... jechalas tramwajem autobusem?? wysiadlas na przystanku centrum..? i co dalej?

Gość ajkajkjkl
poczekaj 5 minut, spróbuje narysowac mapke w paincie i wrzuce na fotosika :) A jak to nie pomoże to bede inaczej próbowac wytłumaczyc :)

Gość problemyyy
ok:D z gory wielkie dzieki;d potrzebuje tego specyfiku bo przeczytalam ze sprawdza sie jako korektor:D wiec baaardzo by mi sie przydal, a jest tez tani:D a swoj droga jak u Ciebnie siesprawdzil?? masz jakies przebarwienia?? :)

Gość ajkajkjkl
ok. mam nadzieje ze cos zrozumiesz. na zielono zaznaczłam wejsci do podziemi, wchodzisz wejsciem nr 2 (jest zaraz przy skrzyzowaniu alei jerzolimskich z emilii plater) i cały czas prosto, po 30-40 metrach po lewej stronie jest drogeria w której kupilam dermacol. taka cał przeszkolna, naprzeciwko drogerii jest bankmat euronetu :) A co do samego dermacolu to jak najbardziej sprawdza sie jako korektor. ja sama uzywalam go kiedys jako podkład (wyciskałam ostro i miałam przebarwienia i plamy) tylko naprawde trzeba uwazac bo łatwo zrobic na twarzy maske. teraz jak przestalam wyciskac uzywam go tylko jako korektora na wypryski i pod oczy. i jest ogormnie wydajny. predzej mi sie zepsuje niż go wykoncze. a tutaj link do mapy http://img168.imageshack.us/my.php?image=vvvvvpa7.png

Gość ajkajkjkl
drogeria na 100% istnieje bo czasem przechdzoe koło niej ale nie wiem czy dermacol jeszcze maja

Gość problemyyy
w takim razie na bank zawitam tam wponiedzialek:):):)

Gość a ja mam problem
tez dot, dermacxolu ale koloru;p pewnie nie trafie w swoj idealny, ale uwazacie ze lepiej wziac jasniejszy czy ciemniejszy?;p zastanawiam sie nad naturalnym albo dla karnacji jasnej ale chlodnym;p

Gość do gusi123
Wiesz gdzie jest w Kielcach? a podzielisz się tą wiedzą (: Co do Krakowa to nie wiem ale na wizaz.pl powinno być ;P

Gość .Ewelka>
Postanawiam odswierzyć temat :)

Gość poldi
halo! czy ktos wie gdzie dermacol w wawie?

Gość chof
Ja właśnie wychodzę poszukać w podziemiach centralnego, więc napiszę później czy go znalazłam.

Gość chof
kupiłam go w podziemiach przy metrze, zaraz przy wejściu od metra jest taki sklepik z kosmetykami, tam kupiłam. ;)

Gość Minixx
w podziemiach przy jakim metrze ? mozesz dokladniej ?

Gość Minixx
byłam ostatnio w poszukiwaniu dermacolu na dworcu centralnym w podziemiach ale nie bylo :( a możecie dokładniej ?? przy jakiej stacji metra albo dokładniej gdzie ? z góry bardzo dziękuje :)

Gość hmmmwsumie ciekawe
na allegro jest

Gość chofesz
Jak wychodzi się z metra centrum (z tzw patelni) i idzie się w stronę np do tramwajów, jest to sklepik na rogu. Wydaje mi się, że widać go od razu, jak tylko się wejdzie pod podziemia. Ja jednak nie używam dermacolu, chciałam nim zakryć 'zaróżowioną skórę' zimą i starałam używać się go naprawdę mało (używałam go jako korektora + dolikatny podkład maybellene afinitione) i sądziłam, że nie tworzy efektu maski, ale przestałam go używać odkąd kolega i mama mówili mi, że za bardzo się maluję. Dodatkowym minusem jest to, że ciemnieje na skórze po kilku godzinach;/

Gość Minixx
byłam ostatnio tydzień temu w podziemiach kolo tramwajów w tej drogerii i pani powedziala ze ma tylko bardzo ciemny odcień i nie wie kiedy bedzie. wiem ze jest na allegro ale wolalabym kupic na terenie warszawy wiec jesli znajdziecie to dajcie znac :)

Gość gość
na 100% jest na dworzec śródmieście ---> peron 3 jest sklep z kosmetykami i tam mają :)

Gość Janusz Lis
Podkład Dermacol można kupić w sklepie Cosibella, przy ul Rybnickiej 4A (dzielnica Włochy, niedaleko Factory Ursus). Zapraszam Janusz Lis właściciel sklepu cosibella.pl

Hej dziewczyny! Ostatnio kupiłam podkład dermacol w małej drogerii przy patelni, metro centrum (Różowa witryna z napisem drogeria dla Ciebie, pod rondem). Wszystkie odcienie, do tego rewelacyjna lokalizacja jak ktoś szuka, a nie chce błądzić po całej Warszawie. Do tego posiadają tam rewelacyjną bazę satynową pod podkład również z firmy dermacol ! Świetnie wypełnia pory, a przy tym jest bardzo wydajna (Pan posiada testery do tego więc każdy może wypróbować na miejscu). Gorąco polecam i na pewno będę do tego sklepiku wracała!