Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evenascence

fajny makijaż na studniówke??

Polecane posty

Gość pieknaaaa
Co to ma byc?Kto Cie tak pomalowal?Bo wygladasz tak jakbym oddala Cie w rece mojej 5 letniej corki.....POWAZNIE:(((

Gość klasztoreq
ej piekna,to ty chyba nie jestes jak no przeciez fajny mae-up co chciec!!

Gość kaman lets goł
tragedia

Gość evenascence
a to forum to tragedia, zawsze skrytykują!!aparat miałam kiepski

Gość evenascence
piekna pokaz zdjecia ocenimy jaka jestes piekna:)

Gość pieknaaaa
klasztoreq-a co ma do rzeczy czy ja jestem piekna czy nie?Oceniamy makojaz ktory wg mnie jest KOSZMARNY-i taki tandetny.Moge miec swoje zdanie i moge je wyrazac na forum publicznym-a pozatym osoba pytajaca o zdanie ludzi co sadza na temat przedstawionego makijazu musi sie liczyc ze slowami krytyki bo ludzie maja rozne gusta.Moj jest taki- ze makijaz przedstawiony-JEST STRASZNIE BRZYDKI.

Gość evenascence
na zywo wygladałam super:)wiec sie wami nie przejmuje:)a brwi mam z natury grubsze, nie chciałam mocno depilowac, pewnie wam sie moje brwi nie podobaja?

Gość pieknaaaa
EVANESCENCE-Jezeli dla Ciebie to forum jest tragedia to po co sie w ogole na nim wypowiadasz?To po pierwsze a po drugie czy ja Ocenilam CIEBIE?To jak WYGLADASZ TY?Chyba masz problem ze zrozumieniem czytanego tekstu bo ja OCENILAM przedstawiony przez Ciebie makijaz......dzieci-widac ze macie jeszcze pstro w glowie:))

Gość kaman lets goł
to dobrze ze ci sie podoba ale moim zdaniem wyglada paskudnie

Gość evenascence
a co jest w nim tandetnego i brzydkiego?konkretnie kolor?to jest studniowka makijaz musze miec mocny, studniowke mamy stylizowana na tandetne lata 70-te..!!!wiec całkiem pasuje...co sie nie podoba gruba krecha czy co?przeciec ładnie mi sie podoba:), no co kolor wam nie opowiada, ma czerwone paznokcie i czerwone dodatki i czrna suknie, wiec czerwono, brazowe oczy pasuje!!!

Gość pieknaaaa
To swietnie ze wygladasz super-ale makijaz ktory spobie zrobilas do tych super nie nalezy takze radze zainwestowac i przejsc sie do wizazystki skoro sama nie potrafisz sie pomalowac-to zaden wstyd:))

Gość kaman lets goł
cien jest po prostu zle nalozony

Gość evenascence
poza tym bede ubrana w stulu lat 70-tych muza i wystruj sali tez w tych tonacjach...wiec make-up troche mam stylizowany na tamte lata

Gość pieknaaaa
wiesz mysle nie przymujesz slowa krytyki-skoro wydaje Ci sie ok to po co w ogole pytasz?A w odpowiedzi co mi sie nie podoba-caloksztalt-makijaz jest naprawde prosty i nie ma w nim nic nadzwyczajnego.Ot taki sobie...

Gość evenascence
jak zle nałozony,?jak bys go nakładała?nierozumiem, piszecie zle!niepodoba sie a nie dajecie konkretnych wskazowek, jak nałozyc, zeby było dobrze!!prosze o instrukcje w takim razie jak nałozyc"dobrze cien"...dokładna,

Gość pieknaaaa
ZAGADZA SIE-CIEN JEST POLOZONY W BARDZO NIEUMIEJETNY SPOSOB-ot tak jakbys pedzxelkiem posmarowala sobie powieki bez jakiegokolwiek zgrania i organizacji-cos Ci gdzies wystaje , na jednym oku jest go za duzo na drugim jakby Ci wyplywal....naprawde totalne nieporozumienie

Gość evenascence
piekna była u wizazystki i makijaz musiałam zmyc bo wygladałąm idiotycznie :)dlatego maluje mnie starsza kolezanka z plastyka.

Gość kaman lets goł
hehe a co ty myslisz ze wejdziesz na forum i ladnie sie pomalujesz idz do wizazystki lub komsetyczki jesli chcesz miec ladny efekt:P:P

Jak dla mnie ok, jeśli ma byc stylizowany na tamte lata i strój bedziesz miec odpowiedni to spox, toszke mocny, ale w sumie why not? Tylko ten cień na górnej powiece połóż dokładniej bo tak mi sięzdaje że im bardziej na zewnątrz tym go więcej...

Gość kaman lets goł
taaa no to ta kolezanka po prostu nie umie malowac oczu cieniem:P

Gość co sie jej czepiacie
czy dobrze widze? jakie to sa kolory? czerwony, rudy?:) ładnie:) a jaka masz kiecke do tego:)

Gość pieknaaaa
To widac bylas u marnej wizazystki ktora ukonczyla kurs kupiony na allegro:))))Prawda jest taka ze ten Twoj makijaz jest taki niechlujny-i tak pomalowala Cie kolezanka plastyczka?Matko-to zycze powodzenia.

Gość evenascence
umie umie, wszysctkie laski to niej chodza i sa zadowolone, ja tez jestem juz raz mnie malowała, faceci byli zachwyceni wszystkim sie podobałam;)wiec o cyzms to swiadczy, zreszta to co widziecie to proba makijazu byłabez podkładu tylko cienie, mniej wiecej jak beda rozłozone:)

Gość kaman lets goł
moze lepiej sama bys sie pomalowala. za wysoko jest polozony

Gość pieknaaaa
Nikt sie nie czepia-dziewczyna pyta to sie odpowiada aby nie wygladala jak jaks Pani z autostray-jeszcze brakuje rozmytej pomadki i cacy....Lepiej powiedziec co jest nie tak a co ona z Tym zrobi to juz jej wlasna indywidualna sprawa.