Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evenascence

fajny makijaż na studniówke??

Polecane posty

Gość pieknaaaa
Ile Ty masz lat evanescence?Czy aby na pewno 19?Naprawde rece opadaja:(

Gość evenascence
kiecke mam czarna z wycieciem na plecach z długimi rekawami dluga, do tego czerwone boa, czerwone tipsy, fryzura, ala lata 60 -te 70-te czyli tapir i do tyłu zaczesane..no i make up , koleznka zrobiłą w stylu lat 60-70, wiec mocny i odwazny i jak widac kontrowersyjny nie kazdemu sie musi podobac;)Ale taka stylizacja jest wymagana, poza tym:)mam takie wielkie gogle:)jeszcze

Gość kaman lets goł
no i ok podoba ci sie to sie ciesz. zapytalas to dostalas odpowiedzi, nie wszystkim sie musi podobac:P

Gość Cukierkowa my
A w ogole laska to masz garbaty nos:)))Radze wybrac sie najpierw do plastyka ale takiego od twarzy-bo nawet najladniejszy makijaz nie pomoze ukryc tego garba:((

podtrzymuję moje zdanie i nie rozumiem złośliwych komentarzy. Natomiast ciekawi mnie jaki makijaż według tych krytykantek jest łądny i nadajacy sie na taką imprezę?Pewnie wszystkie wrzucą fotki jakichś oklepanych gwiazdek w nudnych błyszczących makijażach...

Gość pomidrokiwsemitanie
Angelina jolie miała kiedys posobny make -up i super wygladala:)ty tez ładnie wygladasz nie przejmuje sie piekna i innymi,one pewnie uzywaja rozowychi wiesniackich zieolnych lub niebieskich cieni i boja sie czarnych grubych kresek, bo sa zbyt mało odwazne, zachowawcze, makijaz na bal, powinnien byc widoczny!przeciez to studniowkaj est raz w zyciu!!

Gość pieknaaaa
Hahahah - Paris to bylo dobre:)))

Gość kaman lets goł
bez przesady nie komentujemy twarzy tylko makijaz:P

Gość kaman lets goł
wiesz akurat kreski sa ok tylko nalozony cien mi sie nie podoba za wysoko :P

Gość evenascence
piekna a Ty co wszystkie rozumy pożdzerałas, wypowiadasz sie jak stara 80 letnia wszechwiedząca babcia, gratuluje podejscia do ludzi, bo nie jest zbyt miłe.

Gość evenascence
kurde, tak się podnieciłam, ze ukułam sie eyelinerem w oko

Gość evenascence
piekna załoze sie ze masz na chama wyrwane, wyskubane brwi i uzywasz rozowych cieni...i boisz sie zrobic cokolwiek szalone w makijazu, bo jak cos ktos takiego zrobi, to zaraz wyzywasz..ta osobe od "pan z autostrady" z jakiej wiochy klikasz?pani piekna inaczej?

Gość pieknaaaa
pomidrokiwsemitanie -nie obrazaj mnie bo mnie nie znasz-co do czarnych kresek to maluje sie tak na codzien bo to poprostu lubie-a jezeli lubisz rozowe i inne cienie jak to kreslilas wiesniackie to nie mam nic przeciwko:)))I nie ucz mnie jak sie malowac na bale etc etc bo na nie jedyn w zyciu bylam a makijaze mam zawsze niepowtarzalne i wcale sie nie wzoruje na czaspoismach i jakis gwiazdeczkach-nie mMIERZ LUDZI SWOJA MIARA:))Odwazne?A co ma wspolnego ODWAGA z przedstawiona TANDETA?Smieszna jestes:)))

Gość evenascence
Cukierkowa my pokaz swoj nos to pogdodamy, mam garbaty i podoba mi sie nie zamierzam isc do plastyka bo jakas idiotka z forum sfrustrowana mnie krtyjuje

Gość evenascence
co tam garbaty nos, jak sie nie ma jednego oka!

Gość evenascence
dokładnie extraordinary (masz fajna ksywe:)), piekna i inne przeciwniczki, pokazcie mi makijaz odpowiedni na studniowke.,m dajce linka do jakies obrazka..na studiowke w stylu lat 60-70 oczyscie!! zobaczcie tu nawet jest przepis na taki makijaz tylko jest zielony cien i moj jest identyczny z przepisem na makijaz w stylu 70:)wiec ja nie wiem czego sie czepiacie, chyba z nudow http://gatochy.blogspot.com/2007/03/eye-make-up-1975.html

Gość kaman lets goł
ale sfrustrowana to ty raczej jestes. co w nim odwaznego? kolor? jest ok ale jest po prostu zle nalozony! i brzydko to wyglada

Gość pieknaaaa
evanescene i na tym koncze dyskusje z Toba bo to przypomina raczej pyskowe a nie powazna konwersacje.80 letnia babcia piszesz...mocno wyskubane brwi, rozowe cienie:)))Naprawde urzekla mnie Twoja interpretacja mojej osoby -vco prawda nie udana ale usprawiedliwa Cie twoja mala inteligencja :)Przykro mi bardzo ale jestes bardzo malo rozgarnieta osoba ktora najpierw pyta na forum CO SADZICIE?a potem gdy ktos pisze co mysli-to spotyka sie z obrazliwymi zdaniami i okresleniami na swoj temat.To tzreba bylo odrazu napisac -CO SADZICIE NA TEMAT TEGO MAKIJAZU?Ale nie piszcie ze jedt brzydki piszcie ze jest piekny i powalajacy i w ogle naj naj....ZENADA DROGA KOLEZANKO ZENADA:)))

Gość fuj paskuda

Gość evenascence
piekna, ale ty jestes zapatrzona w siebie, zahukana, zadufana nie peknij jak balon, juz ci uwierze, ze byłas na niejednym balu i ze wygladałas niepowtarzalnie, bajeczki w necie sobie moze kazdy wymyslac!!buahaha pusta jestes

Gość pieknaaaa
DOKLADNIE SFRUSTROWANA NIESZCZESLIWA NASTOLATAKA Z KTORA NIE MA CO DYSKUTOWAC BO TO POZIOM PODSTAWOWKI-I TY KOBIETO UWAZASZ SIE ZA DOROSLA?TO SPOJRZ NA SWOJE WYPOWIEDZI I SIE ZASTANOW JAKI POZMIM REPREZENTUJESZ:)Naprawde-zenada

Gość evenascence
piekna ale masz pustke w głowie:)po wypowiedziach mozna poznac i po twoim "nicku" nikt normalny nie daje se nicku piekna,

Gość evenascence
piekna, za to Ty repezentujesz, zajbiscie wysoki poziom, za wysokie moje nogi na twoje progi tak powiadasz..elyta jestes jakas czy cos..spada piekna, bo brzydka jestes na bank:)buhahahah

pozwole sobie zauważyć, ze nikt normalny nie snuje teorii nt wyglądu drugiej osoby na podstawie pięciu przeczytanych postów :p

Gość pieknaaaa
Dziecko drogie-powiedz zrobi Ci sie lepiej jak napiszesz ze jestem jestem pusta i zahukana i jeszcze jakas?Milo wiedziec ze znasz takie slowa i Twoj slownik nie opiera sie tylko na 3 no gora 4 slowach.Naprawde spolczuje rodzicom-bo poniesli ogrmana kleske , kleske wychowawcza:(( A cvo do balow drogie dziecko-na takich nigdy nie bedziesz bo wybacz ale tacy ludzie jak Ty moga NAM jedynie podawac drinki-nie mialabys co tam robic bo gwarantuje nie wiedzialabys o czym sie rozmawia-takze baw sie tam gdzie Twoje miejsce-zagubiona dziewczynko:)

Gość kaman lets goł
hehe smieszna hestes, spytalas dostalas odpowiedzi. chcialas zeby wszyscy sie zachwycali? nie ma czym, wiesniaro

Gość pieknaaaa
Paris-trafnie zauwazylas-ale nie ma do kogo pisac-dziecko ma odzywki jak 10 letnie dzieci na podworku-nie ma sie czym bronic to zaczyna wyzywac i obrazac-jakie to banalne...Poprostu trzeba zaakceptowqac i trzymac kciuki ze kiedys z tego wyrosnie i bedzie porzadna i inteligentna kobieta. A tak w ogole EVANESCENCE lubie Cie za Twoja NAIWNOSC:))

Gość Alex Tudor
fajna kapa hehehe fajny makijaz dowcipnis z ciebie evenascence

Gość evenascence
haris pilton za to normalni ludzie daja se ksywe"piekna" buahah ewentualnie jakas zadufana w sobie narcyzka moze dac taka ksywke a wiec Piekna-BACIO DROGA, po tonie mentorskim Twojej wypowiedzi, mozna wyczuc, ze masz do innych pogarde, stad wniosek moj, ze jestes zahukana, pisałas, na jakich to balach nie byłas, i jak to przepieknie sie nie umalowałas...ale moze tylko tobie sie tak wydaje:)buahah bo to inni by musieli potwierdzic, czy faktycznie ładnie wygladałas.droga wszechwiedzaca doswiadczona BABCIO TAAA MOI RODZICE PONIESLI RZECZYWISCIE kleske wychowacza, bo se ich corka makijaz zrobiła, ktory sie pieknej nie podoba buahah, jak chcesz wiedziec, dobrze sie ucze i nie sprawiam kłopotow:)nie wiem jak Ty w młodosci babciu, ale pewnie sprawiałas klopoty bo kazdy zwykł sadzic po sobie:)