Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evenascence

fajny makijaż na studniówke??

Polecane posty

Gość kaman lets goł
bo kazdy zwykł sadzic po sobie przeczysz sama sobie :)

Gość evenascence
o Tobie moja droga piekna swiadcza te słowa"A cvo do balow drogie dziecko-na takich nigdy nie bedziesz bo wybacz ale tacy ludzie jak Ty moga NAM jedynie podawac drinki-nie mialabys co tam robic bo gwarantuje nie wiedzialabys o czym sie rozmawia-takze baw sie tam gdzie Twoje miejsce-zagubiona dziewczynko " A CZY JA MAM OCHOTE BYC NA JAKIS NUDNYCH BALACH??boze jakas Ty snobka, wow nie wiedziała ze sie w elytach obracasz:)a mi bidoki i zwykli ludzie do piet ci nie dorostamy?jakie wiem jakie to sa bale,pod złotymi pantoflami słoma z butow wystaje.Tacy ludzie jak ja moga nam jedynie podawac drinki, a tym kim jestes?zona prezydenta polski!!!!buahaha, ze w takiej elycie siedzisz, wow, my brzydkie pospólstwo, nie godnismy podawac paniusi drinkow, bauhahah, spadaj mam gdzies wasze sztywne imprezy, wole studniowki dla normalnych ludzi..zagubiona dziewczynko co za tekst, wow normalnie szczyt pomysłowisci!!gratuluje piekna.,powaliłas mnie buahah pustka snobizmem, zapatrzeniem w siebie jestes pewnie z warszafki, a pochodzisz z jakiejs wiiochy, nowobogaccy, ktory szybko sie dorobiaja, a kiedys wies w nich spiewała i tanczyła, czesto tak maja jak Ty potrzeb obnoszenia sie ze swoim"pochodzeniem" czy tez, tym ze maja kase gowno mnie interesuje, ze masz kase, ze ci inni podaja drinki.pusta jestes jak cholera:)

Gość KASIA Z KRAINY MADU
Mam nadzieje ze garbaty nosie nie zdasz matury takze baw sie baw bo pozniej bede miala mniej sfrustrowana sprzataczke:)

Gość pomidrokiwsemitanie
zobaczcie co piekna napisała cytuje "A cvo do balow drogie dziecko-na takich nigdy nie bedziesz bo wybacz ale tacy ludzie jak Ty moga NAM jedynie podawac drinki-nie mialabys co tam robic bo gwarantuje nie wiedzialabys o czym sie rozmawia-takze baw sie tam gdzie Twoje miejsce-zagubiona dziewczynko " boze jaka głupia snobka faktycznie, wow chodzi na bale ja nie moge hehe

Gość pieknaaaa
Tak Cie to zabolalo?Czy to prawda?To wszystko to co o Tobie napisalam...prawda w oczy kole:)Bo po mnie slywa to co o mnie piszesz sadzisz:))Nie znasz mnie i poslugujesz sie stereotypem o ktorym uslyszlas gdzies kiedys:))Ale naprawde doceniam Twoj dlugi wywod nad ktorym chcac nie chcac MUSIALAS TROCHE POMYSLEC a to sie chwali:)Takze moze jeszcze wyrosna z Ciebie ludzie:)

Gość pieknaaaa
pomidrokiwsemitanie -dobrze moge byc snobka-ale z glupia:)Bo taka osoba nie jestem i nie zamierzam nigdy byc:)A co jest zlego w bywaniu na balach?Lepiej siedzec w domu i patrzec w tv?

Gość pieknaaaa
A co do tych drinkow , podawnia etc etc.....bylam swiadkiem bardzo smutnej i upokarzajacej sytuacji dla dziewczyny ktora wlasnie byla kelnerka na jednym z balow--mowa byla o musicalu metro-a ta nie pytana o zdanie jak filip z konopii wypalila ze ona byla kiedys w Warszawie i jezdzila tym metrem:))))))))))))))))) I z ta dziewczyna wlasnie ERVANESCENCE mi sie kojarzysz.....Przykro mi.

Gość pieknaaaa
Z gory przepraszam za literowki-bardzo zle sie to czyta-takze Drodzy wybaczcie;)))))

Gość Kaczka nie z tej ziemi
Tak czytam te wszystkie wypowiedzi i sie zastanawiam-mam pytanie do evanescence:a ty co reprezentujesz?Pospolite wiesniactwo i p[rostote bo jak ty idziesz na studniowke i jestes na tym etapie rozwoju to ci wspolczuje.dziewczyno nie udawaj glupszej niz jestes.bo to ci nawet nie wychodzi

Gość Max Mixofil
Ty od makijazu-glupia dziewka z ciebie taka na jedna noc-idz sie zoperuj bo brzydka jak noc jestes-jak zombie:)))

Gość panbezreki
ale puste baby tu wchodza, piekna i jej popleczniczki, sa na to dowodem, a makijaz super!!!podoba mi sie!

Gość kaman lets goł
jassssne 💤 autoreczko

Gość evenascence
kamom lets oł, sama tez przytakujesz pustek pieknej?tez nie jestem godna ci drinkow podobawac?buahahahahahahahaha

Gość kaman lets goł
wiesz nie o to chodzi, nikomu nie przytakuje. tylko zadalas pytanie komus sie niespodobal ten makijaz a ty odrazu epitetami i szczylskimi tekstami rzucilas.

Gość evenascence
kolezanka zrobiła mi makijaz na studniowke, wyszedł zajbiescie lepiej niz na zdjeciu!!tamto było tylko proba, chciałam tylko powiedziec, ze pomalowala mnie zajebiscie!!pozdrawiam ide sie bawic:)a wy tu gnijcie na forum:)

Gość pieknaaaa
Gnic to mozesz Ty w swoim marnym zyciu ktore musisz ubarwiac msciwymi tekstami-i to w dodatku na forum-bo w zyciu codziennym balabys sie powiedziec jedno zdanie ktore tu napisalas.Taka prawda.Zakompleksiona , zagubiona i pozbawiona jakichkolwiek wartosci dziewczyna...tak tak dziewczynka.Fajnie ze Ci sie podoba makijaz ktory zrobila Ci kolezanka.Chyba o to chodzi aby to Tobie sie podobal-no chyba ze to bylo zamierzone i wrzucilas paskudne zdjecie tandetnego makijazu i czekalas tylko az ktos go skrytykuje a Ty sie wyzyjesz bo MASZ DZIS ZLY DZIEN. Naprade zastanow sie -bo Twoje zachowanie jest bardzo plytkie-nic soba nie reprezentujesz-nie potrafisz nawet inteligentnie dyskutowac.NAJLEPIEJ JEST RZUICIC MIESEM NA LEWO I PRAWO-i po sprawie:)))

Gość evenascence
spieprzaj piekna byłam na studniowce, wszystkim sie podobało jak wyglada i moj makijaz, poza tym wytanczyłam sie za wszystkie czasy dopiero, wstalam:)buahah

Nie uzywaj takich slow kobieto bo nie wypada-Podobal sie wszystkim Twoj makijaz i to jak wygladals to sie ciesz.Wybawilas sie wytanczylas powinnas byc wesola i tryskac dobrym humorem a od wczoraj sie nic nie zmienilo-dalej jestes wulgarna i ordynarna.Widac nie spotkalas dobrej wrozki:)A szkodaaaaa

Gość kaman lets goł
podobal sie bo zalozylas gogle hehehe i tylko dlatego, widac ze cos cie boli skoro jeszcze wrocilas do tego wątku :o

zapomnialam dodac-dopiero wstalas i odrazu zagladnelas na ten topic-czyli nie tak do konca Cie nie obchodzi co o Tobie mysla ludzie.Niedosc ze wulgarna i ordynarna to jeszcze HIPOKRYTKA.Ale nie martw sie to wszystko idzie w parze ze soba:))))))))))))))))))))

kaman lets goł -dokladnie zgadzam sie z ostatnim Twoim zdaniem -bo to jak wygladala na studniowce w ogole mnie nie obchodzi-mam nadzieje ze jak najlepiej ale to ze po tak szalonej i wspanialej zabawie zaraz po przebudzeniu wraca do tego watku-cos musi byc na rzeczy.;))))

LUDZIE WEZCIE SOBIE WYLUZUJCIE ..... DRUGI DZIEN SIE KLOCIC O MAKIJAZ..? A JA MYSLAłAM ZE TO MOJE ZYCIE JEST ZALOSNE :d

A czt ktos sie kloci?Nieeeeee:)Przykro mi ze asz zalosne zycie -moje akurat do takich nie nalezy-poprostu nie bede udawla ze pada deszc jak ktos na mnie pluje-jak Ty tak lubisz to powodzenia i potem sie dziwisz ze masz zalosne zycie?:))

piękna ... wiesz co chyba za bardzo ci cisnienie dzisiaj z rana podskoczyło ... zaparz sobie melisę w rosenthalu od razu ci sie lepiej zrobi :) aha i dziekuje za to że użaliłaś sie nad moim żałosnym życiem :) miło ze jeszcze sa tak troskliwi i empatyczni ludzie :) a zajrzałam bo chciałam zobaczyc makijaz który stał sie zarzewiem do dwudniowego konfliktu co mnie niesamowicie rozbawiło pozdrawiam i żegnam

Gość dqwdqwedw
piekna ma z głowa, ma manie wielkosci, pisała, na jakie to bale nie chodzi i ze mynie jestesmy godni jej drinkow podawac, widac, ze jakas zła i toksyczna z niej osobowosc, nie akcpetujac wewnatrz tak naprawde samej siebie, a na zewnatrz udajace dume, nie potrafiaca przyznac komus racji, wykłocajaca sie jak małe dziecko w przedszkolu o makijaz, wspołczuje Twojemu mezowi i dzieciom,

A Ty teraz co niby robisz?KRYTYKUJESZ:)Czyli mam rozumiec ze rowniez mam cos z glowa i masz problem z akceptowaniem swojej wlasnej osoby?Radze najpierw przemyslec kilka razy to co sie chce powiedziec/napisac bo potem wychodzi jak wychodzi czyli komicznie:) O mojego meza i dziecko sie nie martw , naprawde maja sie dobrze:)A pozatym miej odwage i pisz pod swoim dawnym nickiem-nie oceniaj ludzi swoja miara bo wyobraz obie ze na swiecie sa rozniez ludzie inteligentni i mozna rozpoznac styl pisania niektorych osob-to naprawde nie jest taki trudne:) A pozatym odsylam do podstawowki-zdanie PIEKNA MA Z GLOWA-jest totalnie niezrozumiale, nielogiczne i w ogole pasuje do 2 letniego dzicka ktore nie potrafi jeszcze dobrze mowic (nie zna wszystkich slow etc etc) Co do akceptacji mojej wlasnej osoby-jest ok i nie bede tu wychwalac jaka ja to nie jestem bo nie ma przd kim;)Wazne ze ja wiem kim jestem:)I to sie chyba liczy najbardziej.I przepraszam bardzo-ale pytanie bylo o makijaz CO SADZIMY-napisalam ze mi sie nie podoba to zastalam zaatakowana BO MI SIE NIE PODOBA-gdzie tu sens i logika?Ja sie zaczelam pierwsza wyklocac-ja sie nie kloce ja dyskutuje i uswiadamiam.:)))) To by bylo chyba na tyle:)

Gość kacepr
sam fakt, ze nie mozesz, przebolec, jakiegos głupiego topicu i se ngo nie odpuszcisz, tylko musisz, miec ostatnie słowo, swiadczy o Tobei piekna,ze dystansu do siebie z agrosz, nie masz i sie jakas uinternetowa głupia sprzeczka o makijaz przejmujesz, autorka topicu moze nie umiała przyjac krytyki odnosnie makijazu, ale Ty to juz w ogole wchodzisz tu ikazdemu odpisujesz/>?jestes na zwolnieniu nie masz co robic?

Przebolec?Ostatnie slowo?Nie mam dystansu?Drogi forumowiczu:)Coz za wierutne bzdury piszesz:)Ale to Twoja sprawa-Pozatym to jest chyba FORUM:)Tak?Czyli wchodzi sie w poszczegolne topici i sie odpisuje, rozmawia...Tak?Na tym to chyba polega:)Ale jezeli nie wiedziales to Cie wlasnie uswiadomilam:)Niczym sie nie przejmuje-a na pewo nie MAKIJAZEM-wybacz :)Wchodze tu i kazdemu ospisuje-Tobie akurat nie musze sie tlumaczyc -pozatym tak Cie to boli?TO JEST FORUM raz jeszcze powtarzam - na tym to polega:)No chyab ze Ty nalezysz do grupy tych forumowiczow ktorzy pisza beznadziejne topici-typu co zjadlas na sniadanie-albo chodzisz czytasz i nic nie piszesz BO NIE MASZ CO ZE SOBA ZROBIC W WOLNYM CZASIE:)I mam co robic-Tym tez sie nie przejmuj:)))))))))))))